Är det BUGG's dax för dej?!

                                                                      Delfinal
 Förra helgen var det delfinal för våra bugg-kursare. Bugg 1 och bugg 3 gjorde sin sjätte och sista kurskväll i var sin kursdel. Så redan nu på söndag fortsätter BUGG's sina kurser med uppföljning på de båda kurserna i form av en bugg 2:a och en bugg 4:a. Här är det således dax för alla bugg-intresserade att haka på! 

                                                                    Bugg 2:a
                                               Syltoppen - söndag 25/10 kl. 16.30 
 Vi  tror det finns ett antal som tidigare gått buggkurser, kanske för ett eller ett par år sedan. Tycker att man kan grunden redan men vill komma igång igen, repetera och komma vidare. Då är detta tillfället som ni väntat på!
 I vår bugg 2:a hoppas vi givetvis att det trevliga gänget från 1:an fortsätter, samt även ni som vill repetera upp er och uppnå nivå 2 i buggen. Vi lär oss en ny tur varje kväll, och får den att passa in i dansen. Dock tar vi oss gärna tid att komma ihåg tidigare turer, och variera och mixa detta tillsammans. Som oftas deltar även en å annan av våra "gamla" buggare i ringen och delger er av sin erfarenhet. Ett toppenbra sätt att lära sig bugg!

                                                                    Bugg 4:a
                                                 Syltoppen - söndag 25/10 kl. 18.00
 Vår sista kursdel i ren bugg, är nivå 4:a. Här tar vi oss an de lite längre turerna, kanske kombinationer av redan kända turer. En god grundkänsla för bugg är en bra att ha i bagaget här, då vi klurar till det hela ibland. Här får ni samsas med gänget som följt oss en tid nu, och som ger en fantastisk hjälp mot buggens högre nivåer.
 Här buggas det verkligen med glimten i ögat, skratt och fyndiga kommentarer från gänget, är en trogen följeslagare här. Här är gänget som gillar att bugga, det är ställt utom allt tvivel! Välkommen du som gillar bugg!

                                                                   Motionsdans
                                              Syltoppen söndag 25/10 kl.19.30 - 21.00
 Varje kurskväll avslutas med motionsdans. En tradition som vi haft i BUGG's sedan starten, för drygt fem år sedan. Ett tillfälle för Er som gillar dans i allmänhet och bugg i synnerhet, att få utöva detta. Här blandar vi ny fräsch musik med gamla godingar, dock med ett krav. Musiken skall locka till dans, vilket vi uppfattar våra gäster gillar. Motionsdans med betoning på motion, gillas av allt fler.

                                                         BUGG's - "Dans med hjärtat"

                        

Många har redan valt att dansa med BUGG's. Vår slogan "Dans med hjärtat" är vårt riktmärke. En slogan med tre meningar: En dans med Hjärtevännen; En dans för hjärtat, dvs. motionen; men främst, Dans med hjärtat, glädjen vill säga! Vi hoppas och tror detta gjort BUGG's till första val för många, Välkommen Du med på söndag!

                                                                                                                BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hello

Kommer inte idag (giltigt förfall)men kommer nästa söndag , ha det så trevligt.

Jan K

2009-10-25 @ 09:50:39
Postat av: Ote & Inge!

Du behöver inte känna dej ensam jan, vi var heller inte där, att dansa med feber är inte så kul. På Söndag kommer vi igen. Hoppas vi.

2009-10-26 @ 09:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0