Äntligen är Dansafton inbokad!

 
 Efter en del trixande med möjliga helger, har vi nu bokat för säsongens första Dansafton. Som tidigare sagt är det en del som skall passas ihop, men nu tror vi det har gått i lås. Hoppas det passar för Er med, för de' e' ju huvudsaken!

 BUGG's första Dansafton i höst går av stapeln lördag den 17:e oktober, alltså om en å en halv vecka. Kvällens hålltider är som "vanligt": 
 Trivseltimme mellan 19.00 - 20.00, då vi förtär eget knyte. Dansen startar kl. 20.00 och fortsätter fram till midnatt, med ett avbrott för "11-kaffe nån'gång mitt i. 
 Anmälan under kommande kurskväll, via BUGG'sMs eller via vår mail buggs@live.se  Vid eventuella frågor ringer ni 0533/155 66.  Entré 50:- / person betalas vid dansen. Vi sätter ett tak på ca: 50 pers, så först till kvarn...

 BUGG's Dansafton har vi anordnat under flera år, och är ett sätt för nya å "gamla" BUGG'sare att träffas och dansa under ordnade former. Mat, och dryck i måttliga mängder, har uppskattats av alla deltagare, som samtliga sätter dansen och trivseln i första rummet. Något som BUGG's självklart tänker fortsätta att ha som riktmärke!

                              Så hjärtligt Välkomna till dansen som alla BUGG'sare ogärna missar!
                                                                                                                                     BUGG's / Arne
PS. Kommentera gärna med Era tankar om BUGG's Dansaftnar via bloggen! DS.
 

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Det är dans när den är som bäst

2009-10-08 @ 20:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0