Så där mitti veckan med BUGG's.

                                                   Hej på Er alla BUGG's vänner!

 Först och främst vill vi tacka för alla trevliga kommentarer! Det är jättespännande att öppna kommentarsrutan å läsa dem, sedan är det ju precis så som vi önskar att bloggen skall fungera! Diskussion kring dans!!
 Funderingar kring dansafton hör jag. Jo, vi har diskuterat detta med. En tanke har vart att bugg 1:an skulle kommit en bit till, så de känner sig trygga att deltaga. Sedan har ju Medis 2 danser under hösten som hamnar "fel" i våra ögon, Ulla jobbar som bekant vissa helger åxå. Vi forskar vidare och hör av oss inom kort. Men trevligt att ni väntar på BUGG's Dansafton, det värmer våra BUGG's-hjärtan!
 Kul att ni tittar på korten! Tja om en å annan min på korten inte strålar som önskat, så kan vi intyga att ni håller ett strålande humör under hela kvällen. Ett helmysigt gäng-rakt igenom!! Väntar att ses igen till helgen!
 Ja, på tal om väntan. Vi lägger med en liten filmsnutt från bugg 1:an i helgen att titta medans vi väntar på helgen å kurs och motion hos BUGG's igen. För då kommer ni väl igen!

                          

                                                                 /BUGG's Arne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0