Höststart hos BUGG's!

 Så var det dags att hälsa " Hej å Välkomna till BUGG's! " för första gången för i höst! Alltid lika spännande att starta upp danskurserna igen. Eftersom vi inte har några föranmälningar så är deltagarantalet ovisst ända till kursen börjar, ja lite efter kursstart med, några senkomna hör till vanligheten.
 Ett gott antal buggsugna hade hörsammat inbjudan till vår bugg 1:a, och stod så i den sedvanliga ringen. Grundsteg tränades, handfattningar prövades och så skulle allt fungera ihop med takten också! Det är mycket som skall fungera ihop, och som vanligt gick funderingarna om man verkligen skall klara detta? Lugn, efter första kvällen känns det som mycket att lära, men då vi tränar om detta nästa gång känns det mycket naturligare! På återseende till helgen igen, så buggar vi vidare!
 Till kvällens bugg 3:a samlades en stor del av det gamla gänget. Ett kärt återseende efter sommarens uppehåll, som kanske inte vart så dansintensivt med tanke på den nederbördsrika årstid vi just passerat. Så visst kändes det att konditionen var väl värd att ägna en tanke, eller?
Buggturer ur tidigare kursdelar repeterades innan 3:ans första buggtur plockades fram. Mycket dans och en del prat runt dans i allmänhet. Det är mycket som skall fungera ihop, mer än bara antalet buggturer!
 Som avslutning på kvällen körde vi traditionsenligt vår Motionsdans. Ett ytterligare antal motionärer anlände lagom till starten, så det blev ett stort gäng som dansade fox och bugg i den första delen. Kaffe och prat in pausen, en nog så viktig del i vår verksamhet.
 Som vanligt buggade vi sedan loss i den andra avdelningen, där tempot och rockigheten steg en smula. Allt enligt vår tanke: "Dans med hjärtat". Tror ni alla håller med mej om jag säger att detta var en lyckad premiärkväll!
           Några bilder från premiärkvällen lägger vi givetvis med!                    Arne / BUGG's



      

   

  

   




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0