Dansaftonen ikväll INSTÄLLD, Tyvärr !!

 På grund av detta SNÖKAOS måste vi tyvärr ställa in kvällens Dansafton! Vi är väldigt ledsna för detta, men vädret rår vi inte över.
 Givetvis skall vi fixa en Dansafton igen med det snaraste. Mer folk än någon gång tidigare hade anmält sig till kvällens dans, vilket vi givetvis är mycket glada över. Så vitt vi förstår har vi nått alla per telefon eller via kedja, samt via BUGG'sMs, alla anmälda ser vi som underrättade med detta, men lägger ändå ut detta på bloggen som en extra säkerhet.
 Vi planerar att hålla söndagens kurs som vanligt i alla fall, med Bugg 1:a kl:16.30 och DansMix 1 kl:18.00. Motionsdans som avslutning på söndagen som vanligt kl: 19.30 - 21.00, då vi hälsar alla danssugna Välkomna!

                 På återseende, hälsar två icke alltför snö-älskande buggare i BUGG's / Ulla å Arne

                           
              Vi låter dansskorna vila och ägnar eftermiddagen åt lite mysigt trädgårdspyssel istället!

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Hej på er snögubbar/tanter! Vad synd att det inte går att genomföra kvällens dans, men vädret kan man tyvärr inte rå på, så det var nog trots allt ett klokt beslut, det är heller inte kul att sätta sej fast i en snödriva mitt i natten när man ska åka hem, Vi hoppas på danskurs/ motion i morgon i stället. Ha en god kväll. Kram

2010-02-20 @ 17:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0