Omstart för våra buggkurser!

 Efter förra helgens final på "Bugg 1.an" och "DansMix 1" så vilar vi inte på lagrarna. Vi startar givetvis en fortsättning på dessa båda kurser redan denna helg. Självklart hoppas vi att Ni hänger på och dansar vidare med BUGG's under våren! Samtidigt hälsar vi förstås nya danssugna deltagare, hjärtligt Välkomna till oss!
 Vårens kursplaner enligt nedan:

                                BUGG's Danskurser gör omstart söndag 28 februari på Syltoppen i Säffle.

                                                                 "BUGG 2" startar kl. 16.30
 Bugg 2 är en naturlig fortsättning på vår bugg 1:a, som varit välbesökt under vintern. Vi utökar vårt förråd av buggturen, då vi lägger till en ny tur varje kurstillfälle. Ger därtill tid för träning och känner hur dagens tur passar in i dansen. Bugg 2 ger dig en utmärkt grund för sommarens danser som du då fixar galant!
 Denna kursdel är även en utmärkt del för dej som dansat grunden i bugg tidigare, att "hoppa på", för att repetera å gå vidare i buggen! Betalning andra kurskvällen, så Välkomna och testa om detta är något som passar dig! 

 Vår bugg 2:a omfattar 6 kurstillfällen á 1,5 timme och kostar 240:- som betalas andra kurskvällen. 
                                           (Även Motionsdansen ingår i kursavgiften!) 


                                                                 "DansMix 2" startar kl. 18.00

 D
ansMix 2 är en fortsättning på vinterns DansMix 1. Här repeterar vi som grund, vår Bugg 3 och Bugg 4:a med de buggturer som vi där dansat tidigare. Vi repeterar och kombinerar dessa turer, samt testar varianter. En Buggkurs med det där lilla extra!
 Under kursens gång blandar vi även in andra danser, för att bredda vårt kunnande. Lite beroende på deltagarnas sammansättning, blandar vi ex. Linedance, Foxtrot och Dubbelbugg i första hand. Även lite gammaldans kan dyka upp i form av ex. schottis, snoa eller hambo. En kursdel där vi blandar friskt, och sätter dansglädjen i förgrunden!

 Vår DansMix 2 omfattar 6 kurstillfällen á 1,5 timme och kostar 240:- som betalas andra kurskvällen.
                                            (Även Motionsdansen ingår i kursavgiften!)


                                                   Motionsdans varje söndag kl. 19.30

 M
otionsdansen är en tradition hos BUGG's! Kursdeltagare återkommer och blandar sig med nytillkomna motionsdansare. Vi blandar inledningsvis under kvällen, foxtrot med bugg till trevlig musik. Efter en pause med kaffe, dansar vi vidare med "bara bugg", till ett tempo med betoning på motion!  
 Dansmusiken är en hjärtefråga för oss! Vi gillar själva dansmusik, gärna av det lite glada och rockigare slaget. Det tycker vi oss märka allt fler dansare även gör. Välkommen att testa BUGG's Motionsdans, vi tror du kommer att gilla det! Nya som gamla deltagare är hjärtligt Välkomna!

                                                      Motionsdans, mellan kl. 19.30 - 21.00,
                            ingår i kursavgiften för kursare, men kostar för övriga 20:- per gång.
 


 Vi hoppas att något av detta skall passa just dig, och hälsar dig välkommen till en dans mot våren tillsammans med gänget i BUGG's, under vårt motto "Dans med hjärtat"!
                                                                                           BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Hallå där! Så lätt blir ni inte av med oss, vi hänger självklart med under våren åxå, har till och med värvat ett par som vill gå tvåan. Väl mött i möra.

2010-02-27 @ 11:58:30
Postat av: Tommy Englund

På Söndag måste jag komma iväg på bugg, det har vart dåligt ett tag med det.Men nu tror jag att jag håller i hop ett tag till,men man vet inte i min ållder

2010-02-27 @ 14:21:10
Postat av: Ote

Lelle Tommy.. så gammel är du inte L Klart att du håller i hop länge än. kram

2010-02-27 @ 23:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0