Finaldans i snökaos!

 Att vi överhuvudtaget kunde dansa finaldans skall vi Tacka Jonas för! Som nog de flesta redan vet så fick vi ju ställa in vår Dansafton, planerad till lördagen, snön blev oss övermäktig. Denna snön hade säkerligen legat kvar även på söndagen, om inte Carros ängel till "Gôbbe" hade gjort sig en tur redan på lördag eftermiddag å plogat bort densamma. Ett litet skikt med pudersnö som jag å Ulla lätt slungade bort på söndag förmiddag, visat i ett tidigare blogginlägg, gjorde parkeringen "Fit for fight"!
 Så från alla oss finaldansare, sänder vi en tacksamhetens tanke till Jonas. TACK så jättemycket!

 Så finaldans blev det för alla BUGG'sare på söndagen! Bugg 1:an inleder som sig bör, å gänget fyllde upp Syltoppen så det blev så där mysigt trångt igen! Sedvanlig repetition av förra helgens "Katapult", och givetvis lades den till i vår "Ramsa". Tid till dansträning av detta fram till pausen, då vi gottade oss med masariner som blev "över" från lördagen. Se, inget ont som inte har nå't gott med sig! Sista turen på bugg 1:an är vår egen "Midjetaget", som övades å lades till i "Ramsan". Tiden sprang iväg, och kompletterande träning tar vi på bugg 2:ans premiärkväll till helgen. För ni hänger väl med på fortsättningen?!

                        
                                           Ett gäng duktiga bugg 1:or fyllde Syltoppen på finalkvällen.

                                

                                 
 

 Givetvis var det även final på DansMix 1 på söndagskvällen. Mycket "hejande" blev det under repetitionen av vår "Karusell med fullt ut", en liten krumelur på denna tur som får de flesta att dra på smilbanden. Hej!
"Pilbågens" tre varianter fick sig en genomkörare, och vi sänder samtidigt en varm tanke till "Tord" i Långserud. Jodå din tur hänger med än! 
 Sedan rynkade deltagarna ögonbrynen e smula då vi dammade av "Linjetwisten". Markering å "vänster kors å en sån där himla "Kick-ball-chain åxå, hmmm...  

                                  

                                  

                                  


 Självklar avslutning med Motionsdans, då flera Bugg 1:or dök upp igen. Ett litet tapp på killar, som nog skottade sig varma hemma istället, fick till följd att närvarande killar fick bugga desto mer. Efter en å en halv timmes motionerande kände sig alla killar nöjda för kvällen. Ja, utom Inge då förstås, som undrade om det redan var slut då vårt sista medley tonat ut. Blir människan aldrig trött? 

                                  

                                   


                           
                                       Två ångande heta damer på väg hem! Ja heta av dans menar jag. Eller ja..
                                                               Tänk vad lätt man blir missförstådd...
                                                           I alla fall är Therese och Vicky på väg hem! 
 

 En jättekul kursomgång är till ända. Ett stort Tack till Er alla!
Vi hälsar gänget och eventuellt nya dansintresserade välkommen åter nästa helg då vi startar upp en ny omgång med Bugg 2 och DansMix 2 på agendan. Mer info kommer under veckan

                                "Ska det va' bugg, Ska de va' BUGG's!"             BUGG's / Ulla å Arne

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ser ut som det var väldans trevligt i söndags,men ni blir inte av mig jag kommer så småningom.

Heta brudar.......

Rallykungen

2010-02-23 @ 07:13:14
Postat av: Therése

Tänk att du lyckades få med ett litet plut där Vicki! =)

2010-02-23 @ 08:41:37
Postat av: Anonym

Jag skyller plutet på Björn, det va han som påminde mig ju ;)

O visst är vi heta... eller ja...... ni fattar...eller....:S

2010-02-23 @ 09:38:58
Postat av: Ote & Inge

Hej svejs! Ja det var en svettig och mycket kul kväll i Söndags och golvet var perfekt. Inge skulle nog ha kunnat dansa många timmar till men jag var ganska seg i kupan efter denna fartfyllda kväll, men med lite vila så hade jag nog åxå kunnat köra på ett tag till. Kul att det blir en fest igen och vi kommer så klart. So long tills nästa gång.

2010-02-23 @ 21:27:32
Postat av: Carro

Å du visste att du Arne va du skulle ge den "ängeln" som tack för hjälpen.... Det va nog inte sista gången han plogade åt er, det va en uppskattad gåva :)

2010-02-25 @ 22:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0