Prova på i Svanskog

 Ett litet gästbesök i Svanskogs Folkets Hus för att se om bygdens ungdomar är sugna på bugg, gjorde vi i torsdags kväll. Jo visst dök en del ungdomar upp, men att sedan våga sig upp på dansgolvet, blev ett väl stort steg för en del. Fast de som tog mod till sig och äntrade golvet, tror jag fick en kul stund i alla fall.
 
 Ett gott gäng från våra BUGG'sare följde med till Svanskog för att guida kvällens "prova på" ungdomar i en introduktion i bugg. Som inledning visade gänget upp lite av vad som blir resultatet av träning i bugg. En liten uppvisning för att locka fram buggsuget.
 Som inledning trampade vi grundsteg och hittade takt och rytm, en nog så viktig start! Dags för pardans och få allt att fungera tillsammans. Här är ju våra buggare till stor hjälp med sin vana, då de medverkar i ringen! Grundsteg komletteras med Cirkelbugg och så lägger vi på Karusellen, och så får vi vår första buggserie. Jo visst fungerade detta! Med träning kommer säkerheten, återkommande parbyten så alla får dansa. Bugg i sin linda!

                         

                                 

                                              

 Då "kurs"-delen gick mot slutet, tonade vi över det hela till mer dans. Fortfarande täta byten så alla får prova på att bugga. Premiärbuggarna fick dansa vidare med våra dansare till pigg musik. Vi hoppas på mersmak för er!

                         

                                   

                                  

                         

 M
en visst tror vi att ni gillade bugg! Som vi förstår hänger flera av Er på vår bugg1:a i Säffle på Syltoppen nu på söndag. Jätte-kul tycker vi, och hoppas samtidigt att ni ska gilla kursen då!
 Ett stort Tack till alla BUGG'sare som kom och hjälpte oss med "prova på" kvällen!!

                         
 Packhjälp av vårt ressällskap Emelie att frakta BUGG's-skyltarna vidare. Nästa gång är det Syltoppen som gäller!


 Vi hoppas på återseende på söndag under Bugg 1:an kl. 16.30 eller DansMix 1 kl. 18.00  samt till alla dansintresserade på Motionsdansen kl. 19.30! 

    Tack för en trevlig kväll, med kaffe och dopp till Ann och Kristina!                        BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0