Välkomna på kursstart!

                        

 Så drar det ihop sig till nystart på BUGG's danskurser igen. Vi hoppas givetvis på fortsatt gott om danssugna deltagare, en trend som varit på uppåtgående de senaste åren. Vår ledstjärna under kurser och motionsdans har varit och skall även förbli "Trivsel"!
 Det skall vara kul att komma till BUGG's! Musiken vi väljer tror vi lockar till dans. Glad och pigg musik, gärna åt det lite rockigare slaget, det är vår "musik". Att fler gillar detta tycker vi oss märka. Kom gärna och testa BUGG's!
 
 BUGG 1:a är kursen för dej som inte dansat bugg tidigare. Vi startar från grunden och lär oss grundsteg till lugn musik, och bygger stegvis på med mer turer till något högre tempo efterhand. Efter sex kurskvällar törs vi lova att Du fixar buggen och får mersmak på detta! Kanske en fortsättning på bugg 2:an i vår?
 Du kanske dansat tidigare men glömt en smula? Även här kan vi varmt rekomendera bugg 1:an! Dans bygger mycket på självförtroende. Att gå om bugg 1:an vet vi stärker detta, i takt med kunskapen växer till! Att "skynda långsamt" är en tes som gäller dans, det är vi övertygade om. Välkommen till vår Bugg 1:a säger vi till Er!

 DansMix 1 är kursen för dej som gått motsvarande bugg 1 och bugg 2 tidigare. Här repeterar vi dessa kurser i ett snabbare tempo, men lägger även till foxtrot som grund. Alltefter deltagarnas erfarenheter låter vi Er prova på Dubbelbugg, Linedance och kanske någon gammaldans, vem vet? Här hoppas vi våra tidigare deltagare dyker upp och delar med av sina värdefulla kunskaper till Er. DansMix 1 brukar vara en kursomgång som kryddas med många glada skratt och mycket trivsel! Det är så här BUGG's ska fungera, Välkommen du med!

 Motiondans blir det traditionsenligt efter kurserna kl. 19.30! Här hälsar vi inte bara våra kursare, utan  alla danssugna Välkomna till stunds dans i motionens tecken. Vi startar med en blandning av bugg och fox fram till fikapausen, varefter vi kör "bara bugg" i ett lite ökande motionstempo fram till kl. 21.00. Många har upptäckt vår Motionsdans, gör det Du med! Gillar du bugg till svängig musik tror vi du kommer att trivas! Välkommen!

 Den 17:e januari samlas vi på Syltoppen för ovanstående kurser och Motionsdans, Bugg 1:an kl. 16.30 och DansMix 1 kl. 18.00 samt Motionsdansen kl. 19:30. Ett varmt Välkommen säger vi till alla intresserade, och en särskild uppmaning till Er killar som inte lärt Er bugga än: Det är dags nu, eller?!

                             Välkomna till BUGG's och en "Dans med hjärtat" hälsar Ulla å Arne! 

Kommentarer
Postat av: Vicki

Hej på er!

Det blir kul det, äntligen börjar det igen ;-)

Syns om en vecka! :-)

2010-01-08 @ 07:58:31
Postat av: Anonym

Roligt att det kommer igång igen så man får svettas lite och traffa alla goa dansmänniskor,de rycker i bena.

Jan

2010-01-08 @ 08:38:55
Postat av: Sanda

Det ska bli så kul när det börjar nu igen =).

2010-01-09 @ 20:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0