Vi väntar på dans förstås!

 Fredag kväll och Ulla å jag har just lagt ihop söndagens Motionsdans-lista. Ett kärt strax-före-helgen-pyssel. Det är ett digert bibliotek med många goa låtar vi har att välja ur.
 Några riktigt gamla godingar, en del nittio-tals låtar som väcker minnen sedan min egen bugg-start, millenieskifts-låtar som väcker skiftande minnen som följs av allt senare vax, och givetvs det mesta av de senaste låtarna som givits ut i dans-gengern. Så det är en tämligen kul syssla att kombinera ihop ett, i vårt tycke, bra Motions-pass till söndagskvällen. En dansmix under mottot: "Gärna gamla godingar, men blandat med ny å fräsch musik"!
 Att motionera till musik är något som växt allt mer. Med proppen i örat både går och springer vi till musik, ett sätt ta i det lilla extra. Friskis å svettis gympar i både puls- å medium-tempo så svetten lackar, visst är musik ett ypperligt sätt att röra sig till. En ny aktör i gänget är ju "Zumba", som lockat till allt större motionsgrupper. Ännu ett tecken på vad kul det är att röra sig till musik!
 BUGG's bidrag till detta är vår Motionsdans! Under våra buggkurser lär vi oss allt fler buggturer som berikar vårt personliga förråd, så Motionsdansen verkligen blir ett socialt pulspass i fritt rörelsemönster med pardans. Ett i våra ögon toppensätt att motionera, "nytta med nöje" skulle man kunna säga!
 Just här kommer det viktiga med detta att hitta skön musik in. Musik som lockar att ta en dans till, å en till...
Vi tror vi pillat ihop en ganska bra låtlista till söndag kväll. En halvtimmes Motionsdans-start med fox å bugg i skönt uppvärmningstempo, följt av sista timmen med "bara bugg" efter goa låtar i stigande Motionstempo.
En Motionsdans-kväll i äkta BUGG's-stil! Gillar du detta så kom å prova vår Motionsdans, "Dans med hjärtat"! 

Så medan du väntar på söndagskvällens dans, så håll till godo med en "gammal goding", med Sven-Ingvars!

                                            

            Hoppas vi ses på söndagen Motionsdans kl. 19.30 på Syltoppen!                      BUGG's / Arne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0