Lördag igen, och dans på gång?

 En ny sommarlördag står för dörren och förra helgens dans läggs till minnena. För vår del blir det ett positivt minne från Hillringsbergs Folkpark som tar plats i minnesbanken. Traditionellt "raggarliv" på parkeringen, men betydligt lugnare på dansområdet, med många kända ansikten att hälsa på. Expanders musik var i mitt tycke lite väl blues-aktigt, men Ulla gillade dem. Smaken är som baken, så kommer det att förbli! En trevlig kväll var det, utan tvekan!
 Som sagt, en ny danslördag väntar för den danssugne. På vår blogg har två alternativ blommat upp, nämligen...

 Date, som spelar på, för oss okända, Parken i Laxarby. Vi vet inte så mycket om var den ligger, mer än att den ligger i"Bengtsforsområdet". Vi hoppas någon av Er bloggläsare kan ge upplysning under dagen!!
 Sista plattan från Date föll inte oss i smaken fullt ut, så oss lockar det att resa dit för att lyssna till det välkända bandet "live", då det kan vara en helt annan upplevelse.

                                                 

 Det andra dansalternativet går sannerligen inte av för hackor det heller, för i Skruvstads Parken spelar Torgny Melins upp till dans. En Folkpark som verkligen blommat upp de sista åren, med renoverad dansbana och kiosk i naturlig miljö. En så'n där go' dansbana, som man gärna återvänder till!
 Torgny Melins är bandet som man vet levererar bra och dansant musik, ett säkert kort!
 Dessutom såg vi att vår egen "västkustbo", Jan Kallin återvänder till Sundhult och kallar till samling där före dansen. Vem vet kanske har han kaffe på gång? Underbar utsikt från Jans altan, det vet vi att han bjuder på!

                                                 

 Valet är Ert! Torgny Melins i Skruvstads Parken eller Date i Laxarby! En trevlig danskväll önskar vi Er i alla fall! 

                               Kanske ses vi på en dansbana nära dig?    BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Det blir skruvstad för våran det,dvs:Emelie,Lotta,och Tommy.Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi.Ha de gött

2010-07-03 @ 16:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0