Blev det nå't i helgen?

 Ja, dans alltså! Om nu någon blev tveksam över frågan!
Många dansförslag duggade på bloggen förra veckan. Håbols festplats med Torgny Melins, Lane Loge och Kindbergs Orkester, eller kanske en tur till Årjäng för att dansa till Larz Kristers. (För det var väl i helgen detta var? Skriv gärna ut datum tydligt för Era evenemangstips.)
 Men åter till frågan, blev det nå't dansat i helgen? Övriga BUGG's-gänget är sugna på att höra Era resumeer från danshelgen som varit !!! 
 Vart hamnade Karlsten, blev det Håbol månne? Tog sig Jan en tur till Lane Loge, eller? Blev familjen Edgren Dalsland troget? Någon BUGG'sare i Årjäng? Vi väntar på svar!!!
 
                                                                                                                      BUGG's / Ulla å Arne

Kommentarer
Postat av: Fam Edgren & Fam Martinnson

Hej svejs! Fam Edgren & Fam Martinsson tog en tur till Lane Loge för att dansa till Kindbergs. Det var en jätte trevlig kväll och Bandet spelade som vanligt jätte bra. Gissa vem vi träffade på där då: Jo ingen mindre än danskungen Kallin och Susanne. Fika i pausen smakade bra kan jag lova. 300 personer besökte Lane denna kväll. 12 Juni spelar Streaplers i Kåtebols festplats, det vore väl konstigt om inte Streaplerstanten ska dit eller hur Arne!!! sleven i grytan igen.

2010-06-06 @ 22:25:32
Postat av: Kalsten

Jodå, åkte ner tiill Håbol. Där var det fest må ni tro. En liten folkpark och tusen betalande besökare och 3000 på parkeringen som cruisade runt. Träffade att på några fler buggsare, tror att vi va totalt

6 st.

2010-06-07 @ 05:59:56
Postat av: Per-Arne Wennergren

Jo jag var i Årjängs parken. Grymt ös!! Larz-Kristerz i toppform och Tv inspelning med Filip och Fredrik som även gjorde gästspel som dansbandssångare! En toppenkväll

2010-06-08 @ 06:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0