Någon dans till helgen i bygden?

 Sitter och bläddrar i "Får Jag Lov" för att kolla helgens danser i bygden. Fast efter förra helgens dansande kanske ni är helt utdansade? 

 Vi ber samtidigt att tacka för alla trevliga kommentarer från Er, angående förra helgens dans eskapader. 
* Familjen Edgrens besök i Lane Loge, där tydligen fler BUGG'sare var.
* Karlstens expedition till Håbol, där fler dansvänner tog tillfället i akt. Några bilder från denna festplats skulle sitta fint...
* Per-Arne styrde färden mot Årjäng och dansade till Larz-Kristerz, där stämningen tydligen var på topp!
                                            Tack till Er för dessa berättelser!

 Åter till kommande helg:
* Redan på fredag 11/6, gästar "Expanders" Blomsterhults Loge utanför Karlstad. En trevlig inledning på helgen!
* På lördag 12/6 splas det upp till dans i Kåtebol, inte långt härifrån. Där står "Streaplers" för musiken, så man kan misstänka att Ote blir en trolig gäst! (sleven i grytan ni vet!) En liten vägbeskrivning kanske fam. Edgren kan ge oss under veckan?
* Ännu närmare är det till Svanskog där "Holidays" spelar på lördag 12/6. Svanskogsgänget kanske kan ge oss lite mer info om danna danskväll, via kommentarerna!
* Om Lane Loge lockar även till helgen, så spelar "Blender" där, åxå på lördag 12/6. Lite längre resväg, ca. 12,5 mil från Säffle, via Åmål-Billingsfors-Färgelanda, men väl värt den resan. En trevlig dansloge, helt klart!
* Upperuds Logen i Molkom gästas av Mats Bergmans på lördag 12/6, om Värmlandsdans sökes.
* Samt om Kallin åker till Västkusten till helgen kan vi ju alltid fresta med Utängens Loge i Tanumshede, där Dansbandskamps-kända Bengt Hennings står för musiken. Även detta på lördag 12/6. En vacker ombygd ladugård som är toppen fin dansloge, där jag själv haft nöjet att ha tagit en dans.

 Fler danstips ser vi fram emot under veckan, och kanske från några som redan bestämt sig för dans till helgen.
 
                                                                                                                       BUGG's / Ulla å Arne

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Ja då får man försöka att bli barnledig

2010-06-08 @ 22:05:00
Postat av: Fam Edgren

Rätt gissat gott folk, det blir ett besök i Kåtebol på Lördag, sleven i grytan igen Arne. He he!! Men du Arne: vi hade även Fam Martinsson med oss till Lane Loge. För att komma till Kåtebol Åker man Bengtsfors, mot Bäckefors, mot Högsäter svänger in till höger vid kiosken i Högsäter fortsätter rakt fram och följer skyltar Kåtebol.

2010-06-09 @ 21:59:43
Postat av: Fam Edgren

Rätt gissat, det blir ett besök i Kåtebol på Lördag. Sleven i grytan igen Arne, he,he! För att komma till kåtebol åker man Bengtsfors, Bäckefors, mot Högsäter, svänger av till höger vid kiosken i Högsäter och följer skyltar Kåtebol. Hoppas att det kommer några Buggsare. Till helgen är det dessvärre ingen dans På Lane loge, nästa dans är den 19 Juni till Plytones. Enligt programmet på Lane Loges hemsida.

2010-06-09 @ 22:14:02
Postat av: Rita Solberg

Midsommarafton är det dans till Kent Lövings orkester på Vårviks Festplats kl.21.00.

Den fina 8-kantiga danbanan med tak. Vid Västra silens strand.

Ni är välkommna till oss igen.

Mvh Rita Solberg 070-3798487

2010-06-11 @ 07:50:20
Postat av: Ote & Inge!

Få se om det blir en svängom i Vårvik på Midsommarafton, inget är bestämt än men det är heller inte helt omöjligt. Arne: jag måste köpa en ny gryta för jag får inte plats med fler slevar i den gamla. Hi Hi!!!

2010-06-12 @ 14:41:53
Postat av: Ote & Inge

Hellu! Gårdagens dans i Kåtebol var mycket trevlig och Streaplers var lika bra som alltid, ett underbart gäng att dansa till och trevliga är dom åxå. Det var mycket folk trots regnväder och dom flesta var väldigt duktiga dansare, efter pausen var det så trångt så att det knappt inte gick att dansa fox. Träffade på det kära Tössegänget som åxå trotsade vädret denna kväll. Vi skickade över lite bilder på BuggSMS, kolla där Arne. Dags för en ny gryta som jag kan ställa nya slevar i. He he!!!

2010-06-13 @ 12:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0