Kultisdans hos BUGG's

            Meningen med BUGG's DansMix-kurser är att få tillfälle att testa mer än bugg.
 De flesta av er som kommit till upp till dessa kurser har genomfört buggkurserna fullt ut både en eller flera gånger, så buggen kan ni. Därför repeterar vi bara buggen inom DansMix'en i korthet, men testar som sagt andra danser. Under vårens DansMix har vi testat Foxtrot, Linedance, Salsa och nu sist gav vi oss i kast med Shottis.   
 Inte mening att vi på något vis skall "kunna" dessa danser, utan att vi hjälpligt ska kunna haka på dessa danser om tillfälle ges. Aldrig kul att behöva stå över en dans, det vet jag av erfarenhet.

  Här kommer ett litet smakprov på BUGG's premiär av "Latmans-schottis" i söndags. Kanske inte helt enligt Scottisens regelbok, men dansglädjen den tummar vi inte på! Varsågoda!   

                   

 Vi hoppas klippet påminde om en trevlig stund i söndags. Samtidigt ber vi att få hälsa Er Välkomna på söndag igen på fortsatt kursande enligt samma schema: Bugg 2 kl. 16.30 och DansMix 2 kl 18.00 samt givetvis vår Motionsdans kl. 19.30 där alla danssugna är hjärtligt Välkomna att prova på BUGG's variant!

                   "Ska de va' bugg, ska de va' BUGG's!"        Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0