Uppvärmning för DansMix 2 hos BUGG's.

  Ett par uppvärmningsdanser är ju obligatoriskt för oss BUGG'sare. Känna på golvet, få fart på benen och röra på  lederna. Sedan brukar det åxå vara bra, så alla senkomna detagare hinner sluta upp till gänget.

  Ni kommer väl ihåg att finalkursen under påskhelgen, är flyttad till måndag 5:e april, annandag påsk. Då kursar vi som vanligt med Bugg 2 klockan 16.30, fortsätter med DansMix 2 klockan 18.00 och sedan hoppas vi på en välbesökt Motionsdans klockan 19.30, vilken blir säsongens sista ordinarie Motionsdans.

  Men givetvis dansar vi först danskursernas omgång 5 som vanligt nu på söndag, 28 april, och även här Välkomnar vi alla dansintresserade till vår Motionsdans kl. 19.30. Till Er som ännu inte provat BUGG's Motionsdans, säger vi ett Extra Välkommen att prova på oss! Nästan gratis, bara 20:- i entré!

 Ett litet filmklipp så här mitt i veckan bjuder vi åxå på, Uppvärmning för DansMix 2 i söndags.  Vi hoppas kunna publicera ett nytt filmklipp imorgon åxå, då med Schottis för DansMix 2-gänget. På återseende imorgon!

                   

                                        Trevlig fortsättning på veckan hälsar,  BUGG's / Ulla å Arne

                                                     "Ska de va' bugg, Ska de va' BUGG's!"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är då tur att man inte ser sig själv när man dansar! Men kul är det :)

På återseende på söndag!

Kram carin

2010-03-25 @ 11:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0