Får vi lov att Tacka för dansen!

 Så kunde äntligen vår "Vinterdans" gå i verkställighet, efter förra försöket som fick ställas in pga snökaoset då. Som vi förstår var det inte bara våra miner som var lite sura efter att vi blev tvungna att ställa in, men med fredagens dans som ersättare, får vi nog säga att resultatet blev utomordentligt bra.
 Nytt deltagar-rekord för Dansafton blev det åxå, och därtill mycket glädjande att så många från bugg 2:an tog tillfället i akt att prova dans, "nästan som på riktigt." För här hade vi komponerat dansen med två bugg och två foxtrot som brukligt är ute på danslokal. Jovisst, gärna byte mellan dessa danser, frågan dök upp, inte lätt att veta alla dessa dansens oskrivna regler. Det är ju lite av så våra dansaftnar skall fungera, ett tillfälle för våra deltagare att prova dans i skarpt läge!  Lite bilder från BUGG's "Vinterdans" bjuder vi givetvis på!

                                   

                                   

Efter sedvanlig trivseltimme, där gänget spisade medhaft knyte, startade dansen planenligt klockan 20.00. Dansgolvet fylldes på, då första foxtroten tonade ut, men blev ännu mer befolkat när första buggen så spelades upp. Kanske är det så att buggen lockar mer i början av kvällen?
 Dans till dryga tiosnåret då vi bjöd på kaffe med Carins hembakta bullar till. Vi hälsar och Tackar Carin för detta och tillägger att de smakade mycket gott! Vi konstaterar att inte bara bugg, utan även bull-bakning står på hennes meritlista! Duktig tjej! Så dansar vi vidare....

                                   

                                   

                                     

 Med en halvtimme kvar av dansen växlar vi över till bara bugg, samtidigt som vi pillade upp tempot en smula. Får nästan citera gamle Jerka å säga att "Det kokade till ordentligt", då gänget rockade loss! Ett bra slut på en trevlig kväll hos BUGG's! Tror de flesta håller med!

                                                   

 Vi Tackar även Vicki på mittenbilden, där tillsammans med Regine, som valde att fira sin födelsedag tillsammans med BUGG's gänget! Ett gemensamt hurrande för födelsedagsbarnet bjöd vi givetvis på, GRATTIS Vicki!


 Slutligen kan vi inte annat än instämma i Ullas "Tack för dansen kram" till Er Alla för en jättetrevlig Dansafton!!

                        

 På återseende på söndag (imorgon vill säga) då vi fortsätter med BUGG's Kurs och Motion! Välkomna då!

                 "Ska de va' bugg, ska de va' BUGG's!"                    BUGG's / Ulla å Arne

 

 


Kommentarer
Postat av: Vicki

Ni är bara för underbara. Tack ska ni ha!

Andra året i rad jag firar med er. Men nästa år blir det storkalas så då får ni klara er utan mig ;-)

Kram på er!

2010-03-07 @ 02:27:47
Postat av: Levin

Mycket mycket trevlig kväll!Tack ska NI ha.. ses lite senare!Kram / Levin

2010-03-07 @ 12:02:49
URL: http://tlevin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0