Vi värmer på med Torgny Melins!

 Nästa helg, påskafton närmare bestämt, kommer Torgny Melins till Medborgarhuset i Säffle. Jättetrevligt att Säffles "eget" dansband gör en spelning på orten som omväxling. Ett av få dansarrangemang på Medis, så vi får hoppas det blir välbesökt, vilket vi förstår av försnacket det blir! Vi inom BUGG's gör givetvis vad vi kan för att ge det hela en skjuts framåt!
 Vi ägnar första halvtimmen av vår Motionsdans åt Torgny Melins nu på söndag, för att höja temperaturen en smula inför påskhelgens Medisdans! En skön blandning av bandets bästa fox och bugglåtar, i bra danstempo för att väcka intresset inför helgen. Dock utan deras dansbandskamps-hit, 800 grader, som vi tänkte att få bjuda på per omgående! Vi ser fram mot en trevlig danskväll, och önskar både Torgny Melins och Medis lycka till!

   

 Även om vi inte nått upp till 800 grader än, så hoppas vi temperaturen stigit en smula. Men till helgen....

 Vi hälsar samtidigt hela BUGG's-gänget Välkomna till söndagens danskurser, och hoppas ni ger dansvänner och bekanta tips om vår Motionsdans som är utmärkt att delta i och finputsa dansformen inför påskhelgen!

 En fortsatt trevlig helg till Er alla, och: "Ska de va' bugg, ska de va' BUGG's!"  Hälsar BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0