Fernandoz på Vårviks Festplats

 Nu på fredag, den 21:e maj, så gästar Fernandoz Orkester den lilla festplatsen vid Vårvik. Spelning mellan 21.00 till 01.00 är planerad.

 Varken jag eller Ulla hade hört talas om denna dansplats innan några BUGG's-kamrater tipsade om denna spelningen, tidigare i våras. Så förra helgen tog vi en biltur för att reka lite var platsen ligger.

 Från Bengtsfors tog vi väg 172 mot Årjäng, och fortsatte cirka 15 km. Här ligger så nedanstående vägkorsning, där vi vek av åt höger mot Vårviks Bygdegård

                        

 Efter ett par kilometer delade sig vägen igen, och här styrde vi kosan åt vänster mot Vårviks Bgd. Naturskön väg som var trevlig att köra. Väganvisning enligt nedan:

                        

 Inte alls långt att åka innan en "liten!" skylt visade vart festplatsen ligger. Här gäller det att ha ögonen på skaft. Förmodar att det är tydligare skyltat på fredag! Skylten nedan visar vägen, och en stor grusplan att parkera på alldeles till höger om vägen.

                        

 En trappa av det lite brantare slaget, leder ner mot dansbanan. Kan kanske ge en liten vink om i vilket tillstånd man bör anlända hit. Pigg och allert och lämna pumpsen hemma, är ett råd i all välmening!

                        

 Väl nere vid stranden ligger dansbanan vackert belägen, ett stenkast från stranden. En ganska nybygd dansbana som inte torde ha mer än 8-10 år på nacken, bara det är värt ett besök.

                        

                                               
                                Faciliteter som kiosk och avträde inom bekvämt avstånd, allt med sjöutsikt! 


 Så nu på fredag, 21/5 kl. 21.00. tänker åtminstone vi att ta oss en tur till Vårviks Festplats, om vädret medger. En minst sagt välkänd orkester på en festplats av det lilla formatet. En kombination som väcker nyfikenheten hos oss, hoppas även ni känner för en dans i ett vårfagert Dalsland vid Västra Silens strand!

                                 Sänd gärna in någon kommentar med dina tankar om detta!!!

                                     Hoppas på "gensyn" då, hälsare Ulla å Arne / BUGG's


  PS. På Ullas egen blogg "hjärtefröjd" finns en utförligare berättelse från vår söndagsutflykt, som gästade ytterligare tre dansbanor längs vägen. Klicka på länken "hjärtefröjd" längst ner i höger spalten!  DS.


Kommentarer
Postat av: Gransjön

Vi ska försöka hänga på ! Vet att fler Bugg´s are ska dit.

2010-05-17 @ 21:47:57
Postat av: Ote & Inge

Morsning alla glada Buggsare. Det lutar åt en danskväll i Vårvik på Freadag. Hoppas dom jag har pratat med vill hänga med.

2010-05-18 @ 19:23:41
Postat av: Anonym

Hallå dansvänner !!!

Kanske dyker jag upp på fredag ????

Jan

2010-05-19 @ 07:35:58
Postat av: Marie Nikolouzos

Hej,

vi söker härliga familjer med dansintresse till program på TV4.

Toppen om du vill skicka din mejladress så kan jag berätta mer!Vänliga hälsningarMarie Nikolouzosmarie.nikolouzos@mastiff.se

2010-05-21 @ 14:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0