Sista Dansen Med Gänget!

                                          Välkommen till sista dansen med gänget!

              

 Så kör vi då sista dansen för vårsäsongen på Syltoppen i BUGG's regi! En genomtrevlig vår har vi haft tillsammans med vårt glada bugg-gäng! Två bonuskvällar utöver ordinarie kurskvällar, varav denna således är den andra och sista innan sommarvilan.
 
 Vi startar upp kl. 18.00 med lite kurs och repetition av tidigare varianter. Detta håller vi på med till ca: kl 18.45 då vi tar en pause med lite fika. Under denna visar Ulla gärna urvalet av våra T-shirtar och Pike-skjortor med tryck, eller någon av huvtröjorna med BUGG's-loggan.
 Därefter startar vi upp BUGG's Motionsdans i Finalvariant! Gamla och nya låtar ur vårt register, komponerade till att passa denna sista kväll! En blandning av fox och bugg under första dryga halvtimmen, som sedan övergår till "Bara Bugg" resten av kvällen. Planerat slut cirka kl. 20.30, men orkar Ni så orkar vi en stund till! 

 Vi hälsar givetvis Gänget Hjärtligt Välkomna, och detsamma gäller naturligtvis Er som vill prova på BUGG's för första gången åxå! Det är gott om Hjärterum hos BUGG's!

    Siktet är naturligtvis inställt på att visa: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's"  Utan tvekan!

                                                                                                             Hälsar BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0