En filmsnutt så här i väntans tider!

 Det är fasligt vad tiden springer iväg så här på våren! Vi håller på med bilderna, men är inte klara än. Så vi hoppas att Ni vill ta Er en titt på lite rörliga bilder medan Ni väntar. En stor del av deltagarna på söndagens finaldans, verkar att ha fastnat på filmen. Ha en fortsatt bra påsk-vecka på Er alla!    

                                                                                                                             BUGG's / Ulla å Arne

                        

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad kul med film o va duktiga alla är. Va roligt vi har, vilken kick man får. Man är ju beroende vid detta laget. Hoppas vi ses i sommar! Kram på er alla!

2011-04-19 @ 18:27:07
Postat av: Ote & Inge

Åh vad kul med film, mer sånt är önskvärt. Med så bra lärare så kan vi inte bli annat än duktiga dansare. Vi har har en drog som vi aldrig blir av med och det är dans och den drogen vill vi inte bli fri i från, helt klart beoende som Maria säger. Kram på er allihopa.

2011-04-19 @ 21:22:13
Postat av: Ote & Inge

Till Arne & Ulla och alla glada trevliga Buggsare säger vi Ha en riktig Glad Påsk och en jätte go sommar så hoppas vi på att vi ses på ngt trevligt dansställe under sommaren. Stor påskkram på er.

2011-04-19 @ 21:26:28
Postat av: Bengt Kling

Jättekul med filmerna, det finns så mycket man kan lära av dom. Visst är det som en drog med dans, tyska forskare har vetenskapligt bevisat att endorfiner, ett morfinliknande ämne, frigörs i hjärnan och framkallear ett lyckorus efter ett träningspass eller intensivare danspass. Så håll igång dansvänner och Glad Påsk till alla/ Bengt

2011-04-20 @ 00:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0