MMS-hälsning från Ote och Inge

                                               Danshälsning från Ote och Inge!
                                                    

                                                         Streaplers i Båberg

                  
                                                 Streaplers i Båberg på Skärtorsdagen

                                                     
                                                                   Henke och Ketil

                                                 
  6 danstokar var av tre Buggsare (Marie var den tredje) dammade av kvasten för att inleleda påskhelgen med dans i Båberg till goa Streaplers, vi behöver väl knappst säga att dom var kanon bra eller.. he he! Mycket folk och mycket dans. Fika i pausen smakade väldigt bra kan jag lova. Svettig och varm åxå som alltid. Sedan hem för att ta en duch, ngt ätbart och några timmars sömn för att sedan ladda om för nästa pass.

********************************************************************************
                                            Claes Lövgrens i Forshaga

                 
                                    Ulla å Ote på Claes Lövgrens I Forshaga På Långfredagan

 Inge, jag och Ulla åkte till Kil för att hämta upp en god vän för att sedan åka till Forshaga på Långfredagen och dana till Claes Lövgrens, där mötte vi upp en god vän som åkte från Deje. Det var åxå en mycket trevlig kväll med mycket folk och ett mycket bra band, korv med bröd och en skvätt kaffe i pausen smakade gott även denna dag. Att vattenflaskan är ett måste är det inga tvivel om, lika svettigt och varmt igår. Snart är det Valborg och då åker vi till Lane Loge på Streaplers, första utedansen för säsongen missar man aldrig, finns det ngn mer Buggsare som vill med så går det jätte bra. Ha en forsatt trevlig påskhelg goa Buggsare.

                                                                                          Hälsningar Ote och Inge med vänner!


Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Ja då var det Söndag igen men ingen dans på syltoppen, måste erkänna att det känns konstigt, kommer att sakna våra trevliga sammankomster på Söndagarna. Vi önskar alla Buggsare en fin och skön solig Söndag.

2011-04-24 @ 12:00:28
Postat av: Ote & Inge

I morgon Måndag sänder man en dokumätär om Streaplers på TV1 klockan 20,00. Det handlar om deras 50 årskalas från Lisseberg. Vi kommer givetvis att bänka oss vid tv-aparaten då och banda in det så att man se det hur många gånger som helst, he he!!

2011-04-24 @ 12:04:43
Postat av: Ote & Inge

Då var första utomhusdansen för säsongen avklarad. Inge och pantertanterna dvs Jag, Marie och Lena Ågren dammade av sommarskorna för andvändning på Lane Loge till Streaplers på Valborg. Det var mycket folk och stökigt/trångt på dansgolvet, Ulla & Arne borde hålla kurs där så att dom flesta som var där finge lära sej vad dansriktning är och att man ska ha korta armar och inte veva tant som var var väldigt poppis i går, he he! Annars var det en jätte trevlig kväll och Streaplers var lika bra som alltid. Gissa vem vi stötte på.. jo självaste Veijo, kul med en Buggsare till. Hoppas att ni som var i Skäggebyn hade en lika trevlig kväll som vi och att ni åxå fick dansa mycket, hade det inte varit Lane så hade vi åxå varit i Skäggebyn för Holidays är jatte bra. På Lördag drar vi troligtvis i väg till Forshaga på Cavalkad, hoppas på fler Buggsare denna afton. Ha en fin Söndag.

2011-05-01 @ 12:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0