Motionsdans med aktuell musik!

                                                        Vi Dansar med Hjärtat!

 Vår slogan "Dans med Hjärtat" är något vi alltid siktar mot. Dans med hjärtat i tre meningar.

* För det första "Dans Med Hjärtevännen", varande eller kanske blivande hjärtevän, en nog så viktig ingrediens i dansen! 

* Den andra tanken är ju "Dans För Hjärtat"! Dans för motionens skull, en betydelsefull mening det åxå. För en trevligare motionsform än Dans, undrar jag om man kan hitta? 

Tredje meningen i vår tanke, är just "Dans Med Hjärtat", i glädjens mening! Kanske den viktigaste delen i BUGG's grundtanke. Vi försöker att lägga Hjärtat i vårt sätt att ordna dans. Samtidigt hoppas vi att Ni har Hjärtligt roligt med vår dans!  Dans är glädje! Vi vill det ska vara kul att dansa med BUGG's!

                                               Motionsdans för sista gången i år  (Tror vi)

                        
                           Stellan och Victoria såg till att inte missa sista Motionsdansen med BUGG's!

 Denna sista gång hade vi en extra morot att locka våra dansgäster med. 2011 har varit ett år med mycket ny dansmusik. Med en snabb översikt i musikbiblioteket, räknade vi fram till ca. 25 nya cd-skivor med dansband. Givetvis några ytterligare cd som inte faller under ren dans, för vi vill ju erbjuda mer än dansband åxå!

 Ur detta arkiv plockade vi samman de bästa låtarna och presenterade dem under Motionsdansen. Smaken är ju som baken, men visst var det en ganska bra samling danslåtar som vi dansade till i söndags! Inledning med både fox och bugg som vanligt, följt av sista halvan med ren bugg. I ett stigande tempo förstås, men så är det ju alltid hos BUGG's!   


                                  
                                                         Glada Motionsdansare i Tveta i söndags!                                                 
                                              Annica och Claes               Victoria och Stellan

  En mycket trevlig iaktagelse är alla nya dansare som tillkommit under hösten! Från Bugg 1 och Bugg 2 har ett nytt gäng buggintresserade, tagit klivet fullt ut i dansens värld!
 På Facebook läser vi om våndan av att vänta ända till januari för att få bugga igen! Att bli biten av dans, sätter sina spår! Men snart är det dags för bugg igen, vi lovar! Passa på att bjuda med Tomten på bugg under våren åxå! Han kan nog behöva bugga av sig all julgröt då! "Dans för Hjärtat" Ni vet!   


                        
                                            Tveta Bygdegård har varit en trevlig bekantskap!

 Själva har vi stuvat undan lådorna med rekvisita nu. Måste ju få plats för alla julklappar Ulla ska köpa åt mej. Fast musikdator står lätt tillgänglig. Några sköna låtar vill vi ju lyssna till, å en bugg på köksgolvet förstås! Det tror vi att Ni kommer att ta Er emellanåt åxå! En julbugg är aldrig fel!

 Ta det nu lagom hetsigt i jul-jäktet och njut av tiden istället. Klicka in någon gång på bloggen emellanåt, för även om den blir mindre aktiv ett tag nu, så kommer ett å annat inlägg att dyka upp. 


                                                        
                                         Tvetas representant Gun-Britt i samspråk med Ulla!

                 Tack för en Jättetrevlig Danshöst till Er Alla, och på återseende innan jul på bloggen! 
                                                                      
                                                                                                                        Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

               PS.     Tipsa sedan Tomten att: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"   DS.

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Stort tack till Arne & Ulla för en trevlig kurs/motionsäsong som gick alldeles för fort, man hann ju knappt börga förrän det var slut. Vi önkar er och alla Buggsare en god jul och Gott nytt dansår. Väl mött efter alla julhelger.

2011-12-04 @ 16:09:32
Postat av: Ote & Inge

Hej alla dansvaänner. I går var vi på ett 100-årskalas( två 50-åringar som hade gemensam fest) Efter diverse lekar och god mat så blev det dans, både disco och bugg. Min ena systerdotter hade aldrig provat dubbelbugg och jag lovar att hon blev helfrälst och det gick som en dans kan jag lova, synd att hon inte kan hänga med på kursen, det är ju lite långt att åka mellan Åmål & Stockholm för att vara med några timmar på Söndagarna. Men hon fixade detta utan problem. Hoppas att båda tjerna kan hänga med på ngn buggsfest någongång. Dom har ju dansat hos Sofia Wetlund sedan dom var små så dom har ju dansen i blodet så att säga. Ha det gött nu alla buggsare och stressa inte ihjäl er inför julen.

2011-12-11 @ 13:19:18
Postat av: Ote & Inge

Hej alla dansvänner! På Juldagen spelar Fernandoz upp till dans i Gruvan i Grums, antar kl 21,00-01,00 ( har inte sett ngn anons än) och den 7:e januari spelar Streaplers i Forshaga FH kl 21,00-01,00. Tills dess säger vi God jul & Gott nytt dansår till er alla.

2011-12-20 @ 19:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0