Ett namn betyder så mycket!

 Vad vi förstått väntar de flesta på bilder från helgens Kurs och Motion, i början av veckan. Besökskurvan för bloggen stiger, och vi försöker skynda på det hela. Mycket bilder som skall redigeras och ännu fler som åker raka vägen i "papparskorgen". Målet är att bilderna skall vara bra! Lite kul, lite stämningfullt och ge en bild av en trevlig kväll helt enkelt.
 Då bilderna kommer ut väntar vi, som Ni, på trevliga kommentarer. Nästan alltid kommer trevliga sådana, ibland med en lite vinklad mening. Det är ju kul att skoja med kamraterna en smula! Så ska det vara i ett gott gäng! Naturligtvis skriver man då under med sitt namn, å väntar på en fyndig replik från adressaten.

 Att sända in anonyma kommentarer är en självklar rättighet. Vad man då skall tänka på, är att undvika text med innehåll av personliga omdömen av tredje person. Det är reko om man i så fall sätter sitt namn under, så vederbörande kan bemöta detta. Positiva som negativa omdömen.
 Hittills har vi inte cencurerat kommentarer alls, och vill givetvis inte heller göra så. Vi vill ha en öppen blogg, med Era åsikter i fritt spelrum. Dock kommer vi att se mer noga över anonyma kommentarer som kan misstolkas på det personliga planet. Vi vill inte på något vis att någon skall känna sig illa till mods!! Kommentarer med den risken, tar vi då bort från bloggen!

 Ett tips kan vara att läsa igen sin kommentar en gång extra. En välment åsikt kan misstolkas, och göra en verkan man inte menat från början. Det vill vi ju alla undvika! Med sitt namn under kommentaren finns alltid möjligheten att prata i efterhand och få en klarare bild hur man menade.  

 Med detta som vår tanke och fortsatta inriktning tar vi bort anonyma kommentarer under veckan, då dessa kan misstolkas, enligt oss. Vi kanske borde gjort så tidigare, att inte så blev fallet ursäktar vi givetvis stort! 
 
 Med förhoppning om fler kommentarer som utvecklar BUGG's dansverksamhet till det bästa,
                                                                                                             hälsar BUGG's / Arne å Ulla
 


Kommentarer
Postat av: Roger i Gransjön

Håller med bloggaren.

2011-02-12 @ 21:14:37
Postat av: Ote & Inge

Instämmer med föregående talare. Bloggen ska vara rolig och trevlig att läsa och det är det ju åxå, ett snällt skämt är bara positivt. Roger: hur många Läkerolaskar ska jag ta med i dag, hi hi!!!! Vi ses på parketten.

2011-02-13 @ 11:28:12
Postat av: Ote!

www.dansbandsdax.se har jag en messkompis i Småland som är 82 år, han älskar att dansa och gör det flera gånger i veckan, jätte pigg medlem som dessutom kör mc. Han besöker bloggen varge vecka och tycker att det är jättefina bilder och att vi ser ut att ha väldigt kul, och det har vi ju åxå eller hur... Jag ska försöka få honom att skriva en komentar åxå. Vi ses!!

2011-02-13 @ 12:10:36
Postat av: Roger

Hej Ote . Ta mä nån i någon bra smak. Ett par tre askar kanske :-)

2011-02-13 @ 13:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0