Välkomna på omstart hos BUGG's!

 Nu på söndag drar vi igång andra kursomgången för i år. Bugg 1:an och DansMix 1 dansade final i söndags. Dock vilar vi inte på hanen för det, utan siktar på en nystart för Bugg 2 och DansMix 2 redan nu på söndag! Platsen är som vanligt Syltoppen i Säffle.

              
                                                            Syltoppen i vinterskrud.


                                                                          BUGG 2

                                            Syltoppen - Säffle, Söndag 27/2 kl. 16.30

 Vår Bugg 2:a har blivit lite av en "återvändarbugg"! Bugg-gänget som just avslutat nybörjardelen, är givetvis vår första målgrupp. Dock vet vi att denna andra buggkurs passar alldeles utmärkt för Er som dansat bugg tidigare, och vill uppdatera sin bugg inför sommaren.
 Här kliver vi upp ett steg i bugg-nivån, och tar oss an ett antal användbara buggturer. Att buggturer fått lustiga namn har vi erfarit tidigare, och i denna kursdel stöter vi på bland annat: "Handbyten" och "Torpeden" samt "Pilbåge" i två varianter! Välkomna till en trevlig kursomgång med gänget hos BUGG's!


                                                                        DansMix 2

                                             Syltoppen - Säffle, Söndag 27/2 kl. 18.00 

 Våra DansMix kursers innehåll är aldrig spikade helt. Här försöker vi forma efter deltagarna i stor utsträckning. Givetvis finns en mall vi följer i stora drag, där vi främst repeterar ur Bugg 3 och Bugg 4:ans kurser. Någon Foxtrot planerar vi in, och även någon Linedance. Under tidigare DansMix 2 har vi dansat någon gammaldans, det blir det säkerligen denna omgång åxå! Flera ideér finns, här brukar tiden sätta gränsen. En kursdel för Er som gillar att bredda ert dansregister! Ett toppen-gäng hälsar Er Välkomna till dans hos BUGG's!

                                                                       Motionsdans

                                             Syltoppen - Säffle  Söndagar 19.30 - 21.00

 A
tt kunna ta en dans i all enkelhet, tycker vi är en självklar sak! Våra kursdeltagare stannar ofta kvar och dansar en stund, men även dansgäster kommer enkom till vår Motionsdans för att man gillar dans! Vi blandar Foxtrot med Bugg i lagomt och dansant tempo, fram till pausen. Här bjuder vi på en kopp kaffe och en stunds prat, ofta om dans kan man tänka. Sista dryga halvtimmen ökar vi tempot en smula och buggar för motionens skull. Här försöker vi hitta de där sköna bugglåtarna som lockar till en bugg till, å en till...

                                                                            Priser

 Varje kursdel kostar 240 kr. för 6 gånger, och betalas vid andra kurstillfället. Vill du gå båda delarna tar vi 360 kr. för dessa båda! 
 Motionsdansen ingår i kurserna, men för dej som bara dansar Motionsdans kostar detta bara 20:- / tillfälle!
 Givetvis bjuder vi på kaffe i pauserna, det ska vara trevligt hos BUGG's!


             Välkomna till sista omgången för i vår hos BUGG's!                  Hälsar Ulla å Arne

            För övrigt påstår vi:      "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"     helt klart!

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge, Björn & Monika

I morgon Fredag tar vi en svängom till goa Streaplers i Mellerud, Fyra danstokiga Buggsare och en icke buggsare hoppas på en toppenkväll och det blir det när dom spelar. På Söndag dyker vi upp igen och fortsätter med en ny kursomgång. Väl mött då alla dansglada. Trevlig helg med eller utan dans.

2011-02-24 @ 20:27:09
Postat av: Ote, Inge, Björn, Monika & Gunnel!

Gårdagens danskväll blev just så trevlig som vi hoppades på, men det visste vi ju när Streaplers står på scenen, gissa vem vi träffade på.. jo självase Veijo, inte helt oväntat. Det var lagomt med bra dansfolk, svettiggt värre var det åxå. Fika i pausen smakade ljuvligt. Slevsamlingen ökar och Läkerolen fick jag ha för mej själv. Vi ses på parketten i morgon. Trevlig helg!

2011-02-26 @ 11:16:19
Postat av: Ote & Inge, Björn & Monika.

Det var en mycket trevlig danskväll till Streaplers. Alldelles lagomt med folk och bra danspublik. Inte mycket att säga om Streaplers, kanon bra som alltid. Inte oväntat träffade vi på Veijo åxå. Fika i pausen smakade gott och läkerolen fick jag ha för mej själv, ingen Roger som åt upp den för mej hi hi, jag lovar att du ska få en i morgon Roger. Vi ses i möra!!

2011-02-26 @ 14:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0