Vi startar upp för våren 2011!

 Så tar vi avstamp för vårsäsongen 2011 hos BUGG's! Vi hoppas givetvis att just Du sugen på en vår i dansens tecken! Det är alltid en avvägningsfråga vilka kursdelar vi skall satsa på för kommande säsong. Trots detta känns vårens omgång ganska klar. En Nybörjarbugg för att ge fler tillfälle att hoppa på BUGG's kurser, och en DansMix där Ni som dansat tidigare med BUGG's, eller likvärdiga kurser, skall få en möjlighet att gå vidare inom sällskapsdansen.
 Kursavgiften erläggs andra kurskvällen, så tveka inte att prova på introduktionskvällen den 16:e januari på Syltoppen! 

                                                                         BUGG 1:an
 Bugg's Nybörjarkurs i bugg vänder sig först och främst till Er som inte dansat bugg tidigare. Vi börjar från grunden med att hitta takt och grundsteg. Detta vidareutvecklar vi så att efter sex veckor dansar vi bugg med glädje och säkerhet! Bugg 1:an lämpar sig även utmärkt för er som dansat bugg tidigare, men känner att en uppfräschning med grunden skulle kännas bra. Att skynda fram i lagom takt, är ett motto som vi gärna framhåller här!
 Ni är Alla Hjärtligt Välkomna till BUGG's nybörjarkurs i bugg, på söndag 16/ 1 kl. 16.30!

                                                                        DansMix 1
 Vår DansMix är en unik danskurs! Grunden består givetvis i att repetera bugg 1:an och bugg 2:an ur BUGG's synvinkel. Här går vi igenom dessa båda kursdelar i ett lite snabbare tempo och lägger till några små finesser.
 Fast bugg blir inte det enda vi dansar, därav namnet DansMix! Sällskapsdansens andra danstyp, Foxtrot, tar vi här och provar på mer ingående. Foxtrot är ju trots allt lika vanligt förekommande som bugg, så här är träning väl på sin plats.
 Här vill vi åxå ge tillfälle att prova på lite Linedance och lite Dubbelbugg, det vet vi att gänget brukar gilla! Om tiden så medger provar vi även på någon gammaldans,  målet är ju att bredda vårt danskunnande.
 Ni som känner att detta låter kul, Välkomna till BUGG's DansMix 1, söndag 16/1 kl.18.00! 

                                                                    MOTIONSDANS! 
 Varje kurskväll avslutar vi med Motionsdans! En omtyckt tradition sedan starten för 7 år sedan! Här hälsar vi Alla danssugna Välkomna till en kväll med dans i motionens tecken. Vi varvar fox och bugg som inledning, och övergår sedan i "bara bugg" som avslutning. Allt till medryckande ny och fräsch dansmusik, vårt signum! Entré, nästan gratis, bara 20:- inkl. kaffe i pausen!  
 Till detta hälsar vi inte bara Välkommen till vana BUGG'sare utan Alla Ni som gillar dans!

                     BUGG's / Ulla å Arne, hälsar alla dansintresserade Välkomna till en vår dansens tecken! 

     För som vi säger utan tvekan:    "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer
Postat av: ote & Inge

Vi kommer givetvis för att ta en sväng om.

2011-01-08 @ 21:38:34
Postat av: Tommy Englund

naturligtvis gör vi det

2011-01-09 @ 16:31:14
Postat av: Grundsteget

Mindre än en vecka kvar, inte konstigt att man börjar känna sig lite nervös. Jag tänkte ev gå ettans en gång till, bara en en gång till, för att bli helt säker på grundstegen.

2011-01-10 @ 09:05:54
Postat av: Anonym

Jag tänkte också gå ettan igen.

2011-01-10 @ 20:46:25
Postat av: Anonym

Tar med några till från Gransjön.

2011-01-10 @ 20:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0