En bugg i Fengersfors!

 Det blev en tur till Fengersfors. Själva hade vi haft en fullspäckad lördag, så kvällens aktiviteter var långt från givna. Fast visst vore det trevligt med en dans, då vi nu hade "ledig" helg. Så det blev, som sagt var, en tur till Fengersfors.

                        
                                            Grabbarna i holidays blir bara bättre!

 Vi har följt gänget i holidays några år nu, så att gänget spelade i Fengersfors var ett trevligt återseende. Vi har alltid gillat deras låtval, en blandning nytt och gammalt inom dansgenren. Nu har bandet skaffat sig erfarenhet åxå och blommar sannerligen ut. Grabbarna gillar vad de gör, en viktig ingrediens om resultatet ska bli bra.
 En repertoar med bra tempo! Viktigt tycker vi! Grabbarna i holidays glittrar av spelglädje, och blir bara bättre!


                                  

 Ett gott antal dansare besökte dansen och flertalet tidigare eller nuvarande BUGG'sare. Alltid lika trevligt att återse Er igen! Varmt i lokalen som bara den, men så var ju yttertempraturen hög åxå. Så ett och annat besök på svaliga trappan blev det. Fox och Bugg varvades, och mix med Vals, Schottis och Hambo bjöds det på. Kul att flera BUGG'sare hängde på här å visade att vi vågar oss på mer än bugg! Alltmer buggare släppte loss eftersom kvällen led, kul tyckte i alla fall vi.


                         
                                    Ulla och Monica vilade sulorna och tog sig en pratstund.


                                        

 En trevlig kväll i Fengersfors är till ända. Snabbt skjortbyte innan hemresan och så kunde vi börja småplanera för söndagen bugg under hemresan. För helgens finaldans dansar vi i Tveta Bygdegård med gänget i BUGG's söndag kväll! Kurs för bugg 1 och bugg 3 som inledning, sedan Motionsdans kl. 19.30! Då är alla danssugna Välkomna!

                    Hörde vinden rassla i löven under kvällen: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's"!

                                                                                                                Hälsar BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Visst var det trevligt i Fengersfors. Kul åxå att det kom så många glada Buggsare. Hollidays är ett trevligt band som man gärna dansar till om & om igen. Att dansa gammeldans var åxå kul, ränderna går aldrig ur sägs det ju. Väl mött på parketten i kväll igen, då kör vi en ny omgång, med allt dansande så är det inte undra på att buxorna ramlar av en He he!

2011-10-02 @ 11:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0