Det börjar bli dags...

 
 Hej alla Dansvänner!
 
 Ja visst börjar det bli dags att börja med buggen hos BUGG's igen. Sätt en markering för söndagen den 2:e september i din almanacka, för då tänkte vi att starta upp höstens Buggkurser och Motionsdans hos BUGG's!
 En extra påminnelse om att vi flyttar tillbaka till Syltoppen i Säffle igen, för säsongens Kurs och Motion! Det var här BUGG's arrangerade sina första kurser, redan våren 2004. Så visst känns det lite som att komma hem igen. Vi Tackar förra säsongens Tveta Bygdegård, för ett mycket trevligt samarbete och hoppas med fortsatt god kontakt med Tveta Bygdegårdsförening.
 
 Ett traditionellt upplägg blir det för dansen under hösten 2012! Vi inleder med en nybörjarkurs i Bugg, klockan 16.30 i Syltoppens lokal. Här börjar vi med grunden i vårt sätt att dansa bugg. Inga förkunskaper behövs, utan vi startar från grunden med buggen. Så ta chansen att lära Dig bugg som passar på dansbanorna i bygderna!
 
 För Er som dansat bugg tidigare, bygger vi vidare med vår Bugg 3:a. Vi kompletterar Ditt förråd av buggturer och repeterar tidigare varianter. En kursomgång att dansa och ha kul med!
 
 Givetvis avslutar vi kvällarna med Motionsdans! En tradition hos BUGG's sedan starten! För Er som betalt kursavgiften ingår Motionsdansen! För Er andra tar vi en entré på låga 20 :- !!
 Här blandar vi inledningsvis Bugg och Fox i lugnt tempo. Runt halvtid övergår vi till bara bugg och höjer tempot en smula till medryckande motionstempo. Som vanligt blandar vi fräsch dansmusik med en å annan gammal goding, ett upplägg som vi förstår har varit uppskattat! Välkommen på Motionsdans!
 
 Ett stort Välkommen, alla Danssugna, till en höst i dansens tecken tillsammans med BUGG's!
 
Och som vi gärna säger:  "Ska de va bugg, ska de va BUGG's" !   Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
    --------------------------------------------
Mer information kommer här på bloggen, i övrigt är Ni välkomna att ringa på tel. 0533 / 155 66
eller på BUGG's mobil 076 - 148 83 85
Klicka gärna vidare på bloggen och titta på vårens kurs-bilder. Dessa ger en god fingervisning av vår verksamhet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: okänd

Jo, jag sitter här och läesr att ni ska börja med en buggkurs på syltoppen, det är ju toppen. Vill ni att man har några förkunskaper eller vill ni att man kan lite grann eller ingenting. Känner mig lite osäker på om jag klarar av kraven. Lite grundsteg kanske.
MVH Karlsten

2012-08-24 @ 16:28:17
Postat av: Tommy Englund

Jäklar va kul de ska bli Hålligång halv fem till nio varje Söndag;-)ha de gött

2012-08-24 @ 21:02:30
Postat av: Björn Ove

Ska bli trevligt att komma igång igen :)

2012-08-25 @ 21:23:24
Postat av: Ull@

Du är för go du Karlsten! Välkommen Välkommen!

2012-08-27 @ 18:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0