Motionsdans dagen efter!

                                                            En lite stillsam Motionsdans!                      

                           
                                          Maria och Björn-Ove tog vara på söndagens dans i Tveta!

 Jo visst kändes att det varit en helg, rik på dans. En Dansafton i benen från lördagen, som var en riktigt fartfylld och trevlig tillställning. På detta lade vi till sedvanlig bugg- och danskurs, innan vi skulle motionera.
 Helt möjligt att det var orsaken till ett något mindre deltagare i söndagskväll på Motionsdansen. Trots detta stannade ett flertal kvar efter kursen och några ytterligare tillkom, så att vi kunde räkna samman ett 15-tal, känns helt ok! En träffpunkt för Dansvänner, även om vi vilar en dans extra! 


                       Tommy stod över Dansaftonen, så här var suget på topp! 
        
                       Bengt-Åke och Kate missade inte kvällens Motion heller!

 Fast annars var det mesta sig likt! Inledning med blandning av fox och bugg, i lite lugnare takter. Låtar från "Kindbergs" senaste platta dyker upp, den gillar vi! Foxtrot känns bra en sådan här kväll, då benen inte riktigt är på topp för en bugg. Efter halvtid dök de där sköna bugglåtarna upp, och då steg intensiteten!
 Trevligt då dansugna dyker upp åxå! Vi poängterar då och då att Vår Motionsdans är öppen för alla. En låg entré avgift, så ingen skall behöva avstå av den anledningen. Målet är ju att göra dansen lättillgänglig, och även avdramatisera detta med dans. Så till Er som funderar på söndagsdans, säger vi Välkomna till BUGG's, och till Er som kom och dansade med oss, säger vi Välkomna åter!                                    
                         Lisa var på bugghumör, och såg till att både Karlsten och Tommy fick röra på sig!

 En helg fylld med dans, fick naturligtvis sin avslutning med dans åxå! Några hade även tagit sig till Fengersfors på fredagen för att dansa till Jenny Saléns. Enligt utsago hade det varit en trevlig kväll, och bandet hade spelat mycket bra.
 Dansafton i Tveta med BUGG's på lördagen sedan slutligen kurs och Motion på söndag. Jo visst var det en helg fylld med dans! Ulla å jag får hjälp med städning som vanligt, och packar sedan bilen inför hemfärd. Sängen lockar en smula.
 Nu ska vi ladda batterier och tar sikte på nästa söndag med omstart på kurserna! Det ska bli kul! Bugg 2 och DansMix 2! Du hänger väl med på vårens sista kursomgång med BUGG's! Välkomna!

                                                                                                                    Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

                         Som självklart tillägger: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"  Utan tvekan!

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Ja jäklar vilken abstinens jag hade på Lördagen,men det ordnade upp sig på söndag.ha de gött

2012-02-23 @ 19:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0