SchlagerMotion hos BUGG's

                                                                 Schlager-tider delar landet!
  
                
                                                 -"Kom igen då, morsan! Det Schlager-svänger ju!"

 Schlager var på allas läppa denna, dagen efter-söndag. Pressen var frikostig med både ris och ros över lördagens schlager-kombatanter. Ja, till och med BUGG's egen krönikör, ventilerade åsikter utöver det vanliga i sin "På-gång-aktivitetsplan", som publicerades på söndagens blogginlägg. Denna musiktävling är väl något som vi svenskar älskar att hata, så vad vore livet utan den?   

                                    

 BUGG's hade utlovat sin egen Schlageryra på söndagen, under Motionsdansen. Förväntansfyllda dansare fick dock ge sig till tåls, till att börja med. Inledningsvis presenterades några nya spår från rykande färska plattor. Elisa's "Det sa klick", Jenny Saléns "Nu bubblar blodet" och Matz Bladhs "Leende Dansmusik" fick snurra några varv först. Trevliga plattor med flera sköna spår!

                                              
                                           Jan och Susanne tränar Sophie och Sara i detta med Bugg!


                         
                                         Kristina och Christer passade på att Motionsdansa en stund!


                                   

 "-Nej nu får det räcka med dansband", sa Ulla och avbröt de traditionella dansbanden, en fox/ bugg dans tidigare än tänkt.
Nu fick det bli den utlovade avdelningen. Om nu skillnaden blev så där påtaglig inledningsvis kan man undra, då Lasse Stefanz bjöd på förra årets "En blick och nånting händer" som första schlager ut. En dansbandslåt i schlagerskrud!

                         
                                              Ett pärlband med kända låtar fick gänget dansa till!

 Om nu schlager-låtar är de bästa låtarna att dansa till, finns det säkert delade meningar om. Vi försöker som regel att spela de mest dansanta låtarna, enligt oss förvisso, för att ge den rätta känslan under Motionskvällarna. En egen BUGG's-prägel på musikvalet vi hoppas Ni ska gilla.
 Att nå dit med kvällens musik-urval kanske inte är så lätt, å förresten, kanske inte meningen heller. Nej, här hoppades vi mer på en rad gamla kända låtar, att väcka lite nostalgiska vibbar med. Visst tror vi att det lyckades!

                                    

 För alltsom oftast kunde man se Er sjunga med i de kända texterna. Svårt att undvika då Ted's "Rock'n Reelin", eller ABBA's "Ring Ring" eller Herreys "Diggeloo Diggeley" står för dansmusiken. Som sagt ett pärlband med mer eller mindre kända hit's spelades upp. Kände Ni förresten igen Brandsta City's "Kom å ta mig"?

                         
                                                Lena och Sten utnyttjade kvällens musik väl!


                         
                                Kicki kom och hälsade på oss och fick en bugg, av bland andra, Tommy.

  Klockan blev så gott som nio innan sista schlagern tonade ut. En speciell låt var planerad till finalbuggen. En nyutgiven rask bugglåt fick ackompanjera de tappra sista buggarna denna Schlagersöndag. "Trötta ben" hörde jag talas om så där i förbigående, torde betyda en god Buggkväll hos BUGG's! Å det var ju det som var meningen åxå! Hoppas alla var nöjda å glada, det var vi i alla fall! 


                                 
                                               Lite mer spelrum för ystra buggare, så där mot slutet!

                         
                                                            Inge hade händerna fulla, som vanligt!

 Givetvis siktar vi på Motionsdans kommande söndag åxå, dock tar vi oss då an lite mer traditionell dansmusik. Sedvanlig inledning med lite nyare låtar, där vi väljer spår från "Kindbergs" och "Pure Divine's" nya plattor!
 En vinter med många nya skiv-släpp, från våra dansband. Trevligt tycker vi, och hoppas Ni väntar på att få höra dem åxå! Så ett gott tips är att boka söndagskvällen för Motionsdans i Tveta Bygegård, med gänget i BUGG's!

        Vi hälsar Er fortsatt trevlig vecka, och önskar på återseende nästa söndag!    BUGG's / Ulla å Arne

 För Er som gillar bugg till ny och fräsch musik, hälsar vi: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Schlager ftw!

2012-02-08 @ 20:52:16
Postat av: Ote & Inge

Kul med ännu flera bilder på svettiga danstokar. Musiken väckte trevliga minnen. Kul att höra dom igen. Väl mött på söndag med mkt dans i benen.

2012-02-08 @ 22:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0