Välkomna på Dansafton!

                                                            På lördag dansar vi igen!

               
                             En trevlig bild från Dansafton 15:e oktober förra året, med Ann-Louise och Conny 

                                 Årets första Dansafton hos BUGG's i Tveta Bygdegård nu på lördag!

 H
os oss är förberedelserna i full gång, med sikte på en trevlig lördagskväll. Rekvisita är inköpt och kaffepausens  dopp bakas för fullt. Musiken så gott som klar, fast några justeringar kvarstår. Med andra ord allt är som det ska!

 Vi önskar Er alla redan nu Välkomna, och vill samtidigt tipsa om att några platser återstår. Vi uppskattar om du meddelar oss om din ankomst, gärna med BUGG'sMs på tel.nr: 076-148 83 85 ! Samma nummer går givetvis bra att ringa åxå, även Hem-nr: 0533-155 66 fungerar fint!  Trevligt om vi kan ordna sittplatser åt alla innan dansen.

 Upplägg som tidigare, med Trivseltimme kl. 19.00 då vi sitter och spisar medhavd knyte. Vårt sätt att ordnaförfest!
 Vår dans börjar efter detta kl. 20.00! Det går självklart bra att komma då åxå, för den som väljer så! Vi dansar fram till midnatt, med avbrott för lite "11-Kaffe" så där mitt i, som vi bjuder på. Skön blandning av fox och bugg, i BUGG's anda. Vi hoppas Ni gillar upplägget och låtvalet, och ser fram mot kvällen lika mycket som vi!

  Hjärtligt Välkomna säger vi till alla BUGG'sare och deras Vänner, till Tveta Bygdegård lördag 18/2.

                                                                                                                   Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

 

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

9 st buggsare besökte Fengersfors i går för att avnjuta en danskväll till jenny Saléns. Ett trevligt band med fin dansmusik som verkligen bjuder på sej själva, trevliga att prata med åxå. en mkt rolig/svettig kväll med dans hela kvällen. Både enkel och dubbelbugg, ny bekatksap skapades åxå och telefonnummer byttes. Ny cd med gårdagens band ligger i cdspelaren nu. Men så finns det alltid surkartar som gnäller på bugg som dansform men det är bara att bugga vidare och se glad ut. Nu laddar vi om för en ny trevlig danskväll med mkt dans i gott sällskap.

2012-02-18 @ 10:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0