Midsommardagens dans i Holmedal

                                               Sandins orkester spelade upp till dans i Holmedal.
 
 Från familjen Opheim kommer en trevlig danshälsning från deras besök i Holmedalsparken på Midsommardagen. Sandins stod för musiken, och vi hoppas gänget hade en bra danskväll!
 
 
 
 En bild från entrén visar en sån där helmysig liten folkpark, som man önskar fanns i vår egen närhet. Ett stycke svensk folklig kultur, då den är som bäst! Bara att njuta!
 
 
 
 Mamma Maria håller om både Alva och Sara. Av klädsel och blänket i dansbanans golv, kan vi anta att det traditionsenliga regnet gorde ett litet besök. En midsommar utan regn; har väl aldrig förekommit?
 
 
                                       
                    Alva och pappa Roger tog en dans.               Sara blåste såpbubblor, ser det ut som.
 
 Vi tackar självklart gänget för de trevliga bilderna, och hoppas på kommentar angående väder å vind, antal besökare samt orkesteromdöme från Opheims. Vi hoppas Ni alla gillar bilderna, och lägger dem på BUGG's-bloggen förstås!  
                                                                                                         Tack från BUGG's / Ulla å Arne
 

Kommentarer
Postat av: Opheims

Vädret var uruselt när vi först kom dit och en störtskur precis innan vi skulle gå in i parken gjorde att vi for därifrån. ( dansbanan saknade ju tyvärr tak) Men efter ett besök på MC donalds i Töksfors hade regnet slutat och vi återvände. Sandins spelade dansmusik i "lagom" tempo med välkända låtar på repertoaren . Både vanliga godingar och någon Roc´n roll låt. En mycket mysig folkpark. Publiken som var där passade nog in på alla värmländska dansbanor en midsommardag och dom flesta märkte nog inte ens av dom förhatliga knotten...

2012-06-24 @ 12:57:01
Postat av: Opheims

Glömde en sak. Verkar som om dansen nog var tradition ,då traktorer med tillhörande balvagnar och diverse andra fordon anlände till parken. Lite som Hillringsberg fast i mindre skala. Kanske 150 -200 besökare var i/vid parken.

2012-06-24 @ 13:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0