Dans med Hjärtat!

                                                        Ett skönt avslut på helgen med BUGG's!

                 
                                    Ulla och Inge tar en dans, under vår numer välanvända BUGG's-skylt!


                                 


                                  


                                  
                      När dansparen dansar förbi Ulla å hennes kamera, brukar dansarna bjuda på en pose!

                                           

                           
                                                        Från Mellerud gästar Alf och Marianne oss.

 Söndagskväll och för många stundar en ny arbetsvecka. Denna kväll kanske lite av vemod kan infinna sig, en vecka innan man rår sin egen tid igen. Med dagens arbets-scheman finns givetvis variationer här. Fast visst är söndagskväll lite av ett avslut ändå.  

                            
                              Från Melleruds Dansare kommer även Helena och får här en bugg med Veijo.

 Vår förhoppning är att söndagskvällarna skall vara något att vänta på, till trots! För det ju då vi samlas för en dans hos BUGG's! Vare sig man deltagit i våra danskurser tidigare under kvällen, eller ej, så är en avslutande dans ett trevligt sätt att avrunda helgen på! Så vitt vi förstår, är det några som känner så i alla fall. 

                                 

 Vi gör vad vi kan. Vi laddar med sköna danslåtar, till en början blandar vi fox och bugg, i extra bra inledningstempo. Även om upplägget är varannnan fox varannan bugg, så är tanken att egen smak skall avgöra Din dansstil. Låtarna passar ofta till båda varianterna. Så bjud upp å åt stundens ingivelse ta över!  

                           
                                             Från Dalslandssidan gästar både Anita och Lars-Erik

                                 

                                 

 Deltagare från DansMix'en stannar ofta kvar och tar en dans med gänget. Några väljer att besöka Motionsdansen, för den dans den är. Trevligt tycker vi att vår dansform gillas av Er!
 Från kvällens första danskurs, Bugg 2, dyker några av killarna upp och tränar sin bugg lite extra. Ett mycket gott val tycker vi! Ska buggen bli riktigt bra, är det träning som gäller! Även om grabbarna siktar på buggen, så får de helt klart vänja sig att bli uppbjudna på en fox emellanåt.   

                          
                                                        Marcus bjuder syster Malin på en bugg!


                                          
                                                               Å en liten bildserie på de båda...

 Sedan tror vi att andra halvlek gillas mycket åxå! Här skippar vi foxen och siktar in oss på "Bara Bugg"! Här försöker vi samla ihop några sköna bugglåtar, och har musiken ett rockigt stuk, får den företräde. Rockiga tongångar är svåra att motstå. Det ser vi ganska klart!
 Även om vi ser att en å annan svettdroppe blänker i pannan och andhämtningen ökat under föregående bugg, säger man inte nej till ännu en bugg! Ur vårt sätt och se saken, kan inte motion bli roligare än så här? 

                                

                                

  Sista kvarten släpper vi lös! Rock'n roll blir temat det handlar om. Det här är bugg, då den är som bäst. I söndags fick ett rockmedley åter stå som final och få valde att vila nu. Då sista accordet tonat ut, hördes ett å annat, phuu! Söndagen Motionsdans var över och här och var diskuterades T-shirtens fuktinnehåll!

                        
                                                 Inge bjöd som vanligt damerna på en dubbel!

  Hemresa å dusch, och sedan packa matlådan för måndagen. Sängen känns extra skön efter ett danspass med BUGG's! Hos är det inte ovanligt att vi fortsätter buggen i drömmens värld. Har det hänt Er åxå?

 Sedan kanske måndagen känns lite lättare med nya bilder på BUGG's-bloggen att vänta på! Bilder som väcker sköna minnen från en kväll med "Dans med Hjärtat"!

                                                                                 Ett stort Tack till Er alla Hälsar BUGG's / Ulla å Arne!

                   Till Dej som ännu inte testat, ger vi rådet: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"  ♥

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Så många trevliga och goa dansare, kan inte bli annat än glad när Ulla & Arne gör så mkt för att vi ska trivas. Hoppas på många Buggsare på Vikenborg i Åmål på Lördag när Holidays står på scenen.

2012-03-15 @ 16:23:36
Postat av: Ote & Inge

Go fm alla dansare! Det var en jätte trevlig kväll på Vikenbirg i går. 20 tal Buggsare på plats var en ingen dålig uppslutning. Holidays bjöd som vanligt på go dansmusik och på sej själva. mycket dans blev det och övervägande dansant publik. Nu laddar vi om för en ny omgång i kväll. På Långfredagen spelar Holidys åter på Vikenborg, hoppas även då på många Buggsare.

2012-03-18 @ 12:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0