En lite rockigare Motionsdans!

                                                             Bugg 2:or provar på Motionsdans

                 
                                      Tommy och Kate var några av dem som tog vara på extra tillfälle till dans!

 På facebook fick vi tummen upp för söndagens låtlista! Vi Tackar allra ödmjukast för detta fina betyg, och gör vårt yttersta för att bibehålla den värdigheten! Som vi nog nämnt tidigare är varken jag eller Ulla några speciellt stordiggare av traditionell dansbandsmusik, egentligen!
 När texterna handlar om tårar och hemlängtan till Mor å Far vid skogens bryn, eller Tack för tid som var, blir det gärna ett hopp till nästa låt. Blir det däremot glada texter med glada rytmer, smälter vi direkt. Om rockiga tongångar blandas med, ja då blir det extra pluspoäng! Sådana är vi! 
                    
                                  

                                   
                         Inledning till lite stillsammare danslåtar blev det, fast både bugg och fox, det är klart!

 I vår låtlista under söndagarna tror vi vår musiksmak lyser igenom ganska klart. Med uppväxtår både under 60- och 70-tal, en omvälvande musikalisk tid, finns flera musikaliska favoriter att hitta. Originalartisternas inspelningar står sig tyvärr tunt i dagens digitala mediavärld, men många grupper och band gör fina covers. Här finns många guldkorn att hitta. Inbilning eller ej, men noterbart många låtar verkar att gillas av övriga dansgäster åxå, och även av de yngre dansarna.
 
                           
                                 Therese har hakat på vårens buggkurs, pappa Björn-Ove är en god lärare!

 För till vårens Buggkurs har ett stort gäng nybörjare testat detta med bugg, och extra trevligt är att en stor del kan hänföras till det yngre gardet! Något vi har efterlyst under lång tid. Vår övertygelse har varit att om bara man ger Buggen en chans, kommer man att gilla den! Bland detta yngre gäng, tror vi just detta skett! 


                                 

                                 

 Flera av grabbarna från Bugg 2:an stannade kvar och provade på detta med Motionsdans redan förra helgen. Nu återkom samma gäng, plus några ytterligare, till denna söndags Motionsdans! Ett bättre betyg får man leta efter. Våra buggtjejer hjälpte självklart killarna, att få fart på buggen under kvällen.   

                           
                                               Här går Kim och Kate in för buggen till 100%!


                                               

 En andra halvlek med "bara bugg" gäller som regel hos BUGG's Motionsdans! Det är just här vi botaniserar lite extra djupt bland våra rockigare favoriter. Vi som fått rytmerna med modersmjölken, diggar avdelningen skarpt! Många av låtarna ger sköna minnen från de långa somrarnas tid...


                           
                                              Jo, visst diggar Karlsten och Ann-louise "Bara Bugg"!

 Fast allra mest glada är vi förstås över den sköna blandningen av dansare hos BUGG's! En samling deltagare som alla har den gemensamma nämnaren, att gilla Dans och Bugg!
 Kanske är det musiken, med den lite rockigare prägeln, som gör att gänget hos BUGG's trivs så bra ihop? Tongångar som gör det omöjligt att låta bli att röra sig i musikens rytm. Det är så vi hoppas Ni ser BUGG's!  

                                 


                                                     

                                                    

                                                    

                                                    

 En samling med bilder på sköna dansare! Till sköna toner, med rockig prägel, ger sig dansarna in i buggen med liv och lust! Vi ska fortsatt göra vårt yttersta för att leverera en god och dansant blandning av musik till Er. En sådan blandning man bara hör hos BUGG's! En så'n med en lite rockigare prägel...

                           
                                      Pierre och Lena försitter heller inte en bugg under Motionsdansen!


 Vi sänder ett Stort Tack till Er alla som gästar oss, och gillar att dansa med BUGG's! Ni är Så Välkomna åter! Samtidigt Välkomnar vi självklart alla, gamla som nya dansgäster till BUGG's, och sänder förstås en extra uppmaning till Er andra Bugg 2:or att prova på Motionsdansen!

 Nästa söndag den 11 mars, kl. 19.30 fortsätter vi med BUGG's Motionsdans! Den med den lite rockigare musiken!

                                                                                                                  Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

                         Ge Buggen en chans! Å, "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" Jodå!

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Så roligt vi har på våra möten jämt!

2012-03-07 @ 21:53:03
Postat av: Tommy Englund

Helt sanslöst kul har vi.ha de gött

2012-03-08 @ 13:34:54
Postat av: Ote & Inge

Hallå alla goa dansvänner! Danstips: 17 mars kl 21,00-01,00 spelar Holidays på Vikenborg i Åmål. Entré: 200 kronor st utan förköp, med förköp 160 kr st. Biljetter finns att köpa på Intersport i Åmål eller på Profab i Åmål. Hoppas att det kommer många Buggsare då. Våra biljetter ligger i tryggt förvar. ha en trevlig helg.

2012-03-09 @ 18:57:08
Postat av: Ote & Inge

Hallå alla dansvänner! 17 Mars spelar Holidays på Vikenborg i Åmål kl 21,00-01,00. Entré: 200 kr st utan förköp, 160 kr st med förköp, biljetter finns på Intersport Och Profab i Åmål. Hoppas på många buggsre då. Ha en trevlig helg.

2012-03-09 @ 19:12:42
Postat av: Ote & Inge

2012-03-09 @ 19:23:08
Postat av: Ote & Inge

Ngon som ska ut ocg dansa i helgen?

2012-03-09 @ 19:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0