Medis satsade på Nonstop-Dans!

Så blev det dans på Medis igen!
 
Cayons orkester blev en ny bekantskap för de flesta av oss.
 
 På Canyons hemsida läser vi:
 "Canyons dansband startades redan 1973, då med säte i Alvesta. Spelade framgångsrikt mellan 1974 och 1981, då en av bandmedlemmarna avled. Bandnamnet såldes 1984 vidare och fick sedan säte i Bromölla. Canyons återstartade 1985, och blev ett stort band under 80-talets senare hälft. 1990 spelades den välkända "Inget stoppar oss nu" in och blev 1:a på "Skånetoppen" och även testades till Svensktoppen. Låten spelades sedan in av "Black Jack" som spelade den i filmen med samma namn. År 2011 återbildades och startades bandet upp igen, efter en längre pause."
 Mer trevlig information finns att läsa på Canyons hemsida!
 
          

          
 
          

          
 
          

          
Flera av Dansvännerna från BUGG's bjuder på en Pose till Ulla.
 
 
Selex orkester turades om att spela under kvällen.
 
"Selex är ett populärt "buggband" som utgår från Karlstad", läser vi på nätet,och fortsätter: "Bandet spelar handfast musik med modernt stuk. Högt tempo, annorlunda låtar och varierad repertoar."
Även här finns mer info att hämta på nätet!
 
          
 
          
 Lite pause vid borden mellan danserna.
 
          
 
          
 
 
 En hel del av våra Dansvänner från BUGG's hade tagit sig till Medis på lördagskvällen. Trevligt att se så pass många från nyss avslutade Bugg 2:an, som nu provade på sina nya kunskaper i bugg! När gänget återses ute på dans, blir det förstås enklare att bjuda upp. Det brukar bli trevliga danskvällar då gänget ses så här!
 
          
 
          
 
          
Full fart på buggen hos alla BUGG'sare!
 
 Vi tackar Medborgarhuset, Selex och Canyons för en trevlig kväll! Hoppas givetvis att kvällen genererade intäkter så att Medis fortsätter med sina danser. Ett Tack åxå till alla trevliga Vänner i BUGG's! Vi siktade på mera dans redan dagen efter! Repetition och Motion på Syltoppen! Mer om detta kommer på bloggen inom kort!

Hälsar BUGG's / Ulla å Arne 

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Det var En bra kväll, dansbart in i det sista,skitkul Ha de gött

2012-11-26 @ 21:06:18
Postat av: Agneta Welin

En jättetrevlig kväll med mycket dans =)

2012-11-26 @ 22:43:58
Postat av: Ote

Vilken trevlig danssäsong, mkt dans och mkt folk på både kurs/motion, hoppas på lika trevlig omgång efter jul. Kommer att sakna all roliga bilder tills dess. God jul på er alla Buggsare och detsamma till Ulla & Arne.

2012-11-29 @ 21:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0