En Motionsdans med riktigt mycket folk!

 Söndagens Motionsdans blev en höjdare!
 
  Annci och Claes passade på att ta en Motionsbugg i söndags. 
 
 Under hösten har det varit en uppåtgående trend för vår Motionsdans. Att det varit mycket folk på Buggkurserna har givetvis spelat in. Vår förhoppning är förstås att Motionsdansen står på egna ben, och lockar just för att dans är en så trevlig form av Motion. Under en andningspause yttrade en av våra grabbar en sanning, som jag genast skriver under på:
-"Det här är mycket roligare än att springa ensam i skogen!"
Visst är det! Själv har man gjort en löprunda då och då, och samtidigt lovat sig till repris nästa dag. Tusen ursäkter som väder, kläder eller lite ont nå'n stans har satt käppar i hjulet för upprepning. Några sådana ursäkter dyker aldrig upp när det gäller dans. Är man ensam om den känslan, eller....
  
                                     
 
 
 Tommy tog åxå tillfälle att bjuda Annci på bugg.
 
 Sedan hoppas vi att vårt musikval har ett finger med i spelet, till gott besöksantal. Musiken speglar ofta sinnesstämningar, och ibland är det skönt att lyssna till lugna tongångar.
 Fast när det är dans på gång, vill åtminstone vi att det skall vara svängiga och positiva tongångar. Dans är glädje och det skall musiken åxå återge, tycker vi. Därför hör Du oftast glada låtar hos BUGG's!
Flera dansband har gjort egna covers på "Radio Rix-hits" och lyckats riktigt bra. Sådana låtar kan vara kul att blanda med, för att variera dansmusiken lite grann.
 
 Motionsdans blev det åxå för Gerd och Jimmy samt för Bengt-Åke och Lena
 
 Sedan tjatar vi ju om detta med rockiga tongångar förstås. Men nu är det så att både Ulla å jag gillar när det svänger skönt och rock-rytmer mullrar ur högtalarna. Så'na är vi, och vi tror helt säkert att de flesta av våra dansgäster stämmer in i den gruppen av rock-diggare! Då man hittar en Rock'n Roll låt med dansbart tempo är det svårt att stå still!
 Förresten damp en cd med riktigt sköna gamla godingar ner i brevlådan under veckan, så nu blir det mera bugg till Rock'n Roll på söndag igen!
 
                                    
 

Tommy och Emilie återvände från sin Bugg 1:a till Motionsdansen, trevligt!
 
 Malin fick stå ut med bugg av "lekledar'n", som tackar för dansen! 
 
                                    
 
 För några var säkerligen kvällens dans en liten repetition inför kommande helgs dans på Medis. För visst är bugg lite av en färskvara, som mår bra av repris för att hålla sig uppdaterad. Några sköna toner och buggsteg på det, så brukar buggminnet återvända i en hast. Då passar det bra att besöka BUGG's! Välkomna!
 
 En fox sitter aldrig fel!
 
 En danskväll utan några foxtrot känns lite fattig förstås. Inledningsvis blandar vi lika delar av båda varianterna, och visst gillar gänget en skön fox emellanåt! Även här försöker vi hitta de där goa låtarna med skön takt och positiva texter. Kan vi sedan blanda in några nya fräscha foxlåtar i dansmixen, känns det bra!
 
                                    
 
                                    
 Att varva bugg med foxtrot är tradition, som inledning av Motionsdansen!
 
 Tradition är även att övergå till "Bara bugg" så där kring halvtid. När skjortan ändå håller på att bli fuktig, är det lika bra att löpa linan ut, så att säga. Nu plockar vi fram de där låtarna som bara inte går att sitta stilla till. Bugg är Motion och Motion ska vara kul, så resonerar vi. Skjortan blir snäppet mer än fuktig måhända, men Ulla erbjuder torra T-shirts till vettiga priser! Full fart på buggen hos BUGG's! Så ska de va! 
 
Bengt-Åke och Annika är trogna dansgäster.
 
 
                                    
 
 
                                     
 
                                                         
Sofia tittar upp till Motionsdansen och får några buggar med Marcus...
 
 Tommy bjuder upp Lisa.
 
 ...å några till!
 
 Ibland hinner Ulla få ett foto på Veijo åxå...
 
 Monika åker på en akrobatisk buggtur av Björn-Ove.
 
 Hej och Tack säger Caroline och Tommy!
 
 Andhämtning är kanske något förhöjd, pulsen har stigit en smula å hjärtat pumpar i bröstet. En å annan svettpärla i pannan torkas av, medan sista skvätten i vattenflaskan rinner ner i den torra strupen. En liten stumhet i benen, å skorna känns lite trånga.
 En ganska vanlig känsla om man varit på Motionsdans med BUGG's! Fast mest känns det bara "gôtt"! En dusch när man kommer hem, å sen känns sängen så där underbar.....
 
 Ett stort Tack till Er alla som gjorde vår Motionsdans så lyckad! Igen! Ses på söndag!
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
Kurs och Motion, i skön kombination. "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" Så klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0