En trivsam stund på söndagskvällen.

 BUGG's Motionsdans fortsätter locka!
 
 Både Annci och Tommy stannade kvar efter kursen och dansade en stund
 
 Så trevligt det är då allt fler gästar vår Motionsdans. Vi har haft ett extra troget gäng, som dansat med oss under flera år nu. Fast under hösten har uppsvinget för Motionsdansen hållit i sig, och besökstalet har ökat, för att sedan varit konstant högt, i våra mått mätt.  
 
                                    
 

                                    

 
                                    
 
 Vi har tidigare berört problemet med att lägga Motionsdansen som sista punkt. Inget bra alternativ finns, så vitt vi kan se. Men här har flera ur första kursdelen, endera väntat under kommande kurs, eller åkt hem en stund och återkommit lagom till dansens början. Då och då har till och med barnvakten entledigats och barnen har fått följt med på dansen. Trevligt tycker vi, kanske ett bevis på att dansen avdramatiserats, och blir just den trevliga motionsform vi vill få den till.
 
 Kate fick en bugg med Tommy under kvällen.
 
 Under söndagens Motionsdans plockade vi in några nya låtar åxå. Dansbandet "Icaros" har nyligen kommit ut med sin nya cd. Från denna plockade vi några låtar och presenterade dem under första delen bugg/fox. Även tidigare Lasse Stefanz medlemen "Lasse Sigfridsson", har gett ut sin första solo-platta, och här plockade vi både någon fox och bugg. Under första delen försöker vi att lägga in årets låtar, ny och fräsch musik som vi kallar det! För det är hos BUGG's Du hör ett urval från de nya dansplattorna! Ingen SR-cencur här!
 
 
 
                                   
 
 Just första delen med blandningen av fox och bugg verkar ha varit populär under Motionsdansen. Kul att så många av det yngre gardet tar tillfället att träna och lära foxtrot. Bugg är ju vår paradgren, så att säga, men att kunna dansa foxtrot är ju lika viktigt. Under dans "på lokal" är det som regel en lika blandning av dessa båda dansstilar, så kunskap om båda är förstås viktig.
 
 Under sista halvan kör vi bara bugg, här med Veijo och Linda.
 
 Bugg är väl mest av allt, det gemensamma ämnet för oss alla. Buggen är det vi ägnar mest tid på, och lär oss mest ingående. Så dansstilen ges mest utrymme under kvällen. Sista halvan kallar vi ju åxå "Bara Bugg".
 Här får musikens årgång mindre betydelse utan vi plockar mer med känsla fram de där sköna bugglåtarna! Här blir det just den där blandningen av gamla och nya musikaliska godingar, som ska locka till mera bugg! 
 
                                   
 
 Christina och Per har återkommit för att friska upp sin bugg. Välkomna åter!
 
                                  
 
 
 
 Det är full fart på dansen ända fram till slutet klockan nio. Sista tio minuterna låter vi tempot stiga ganska bra. Här i samlingen låtar med lite högre tempo finns många sköna bugglåtar. Självklart kan vi inte köra dessa hela kvällen, för då tryter orken. Men så här sista minuterna lägger vi några av dem, låter farten öka och pulsen därefter. Motionsdans då den är som bäst! Buggmusik då den är som bäst!  
 
 Terese och Karlsten låter inte tempot hindra buggen! Bra jobbat!
 
Halv åtta hos BUGG's!
 Tänk, redan är den åttonde av höstens tolv Kurs och Motionskvällar hos BUGG's avverkad! Två tredjedelar på höstsäsongen. Många har redan upptäckt BUGG's Motionsdans och dansar för fullt under söndagarna!
 Om Du inte ännu testat vår Motionsdans, skynda och kom upp till Syltoppen redan nu på söndag kväll klockan Halv åtta hos BUGG's! Välkommen!
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Många har redan upptäckt, vi hoppas på fler: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0