Välkommen på omstart!

Fortsättning med buggen på söndag!
 
 Ett Varmt Välkommen säger vi till alla som är intresserade av en fortsättning på våra buggkurser! Nu på söndag startar vi upp en fortsättning på höstens inledande  Bugg 1 och Bugg 3, med avpassade Bugg 2 och Bugg 4.
 
Bugg 2
 Vår första kursdel, Bugg 2, är en direkt fortsättning på föregående Bugg 1:an. Med Ditt nyss införskaffade bugg-kunnande i ryggen, bygger vi vidare på Din bugg. Här lägger vi till en buggfigur varje kurskväll,och ger tid till träning av Din dans. En Buggkurs som tar dig en bra bit upp i buggen!
 Denna kursdel brukar åxå vara populär att hoppa på, då man har gjort vår, eller motsvarande, grundkurs i bugg tidigare. En snabbgenomgång i vårt sätt att dansa bugg inleder premiärkvällen, varpå vi raskt tar oss vidare i kursandet!
 Så till Er alla säger vi Hjärtligt Välkomna på söndag 14 oktober kl. 16.30, till Syltoppen Säffle!
 
Bugg 4 
 I vår högsta renodlade buggkurs, Bugg 4:an, bygger vi vidare från tidigare gjorda bugg 3:an, och tar vi oss an de lite klurigare buggfigurerna. En buggkurs som ger Din bugg en extra knorr! Även här ger vi tid för dansträning, och provar på lite kluriga kombinationer ibland. En buggkurs med stor portion dansglädje! Till Er som vill testa vår Bugg 4:a, och ta del av våra klurigast buggfigurer, säger vi mycket Välkomna till Syltoppen i Säffle, söndag 14 oktober, kl 18.00! 
 
Motionsdans
 Givetvis fortsätter vi med vår allt populärare Motionsdans, även denna omgång! Då buggkurserna dansats klart kl. 19.30, växlar vi över till en trivsam stund med dans i BUGG's stil. Inledning med en blandning av bugg och fox  med skönt stuk. Strax efter halvtid övergår vi till "Bara Bugg" och låter tempot öka en smula, och ger motionen en chans med skön bugg!    Motionsdans kör vi varje söndag kl. 19.30!
 Nya som "gamla" motionsdansare hälsas Hjärtligt Välkomna!
 
Dansa med i vårt motto: "Dans Med Hjärtat"!
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Som även tillägger: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0