Holidays i Bengtsforsparken

Ett av spelglädje sprittande Holidays stod för musiken i Bengtsfors parken i lördags!
 
 Vi lät Holidays stå för en liten "Kick-Off" för höstens dansande för oss, när det arrangerades dans i Bengtsfors Folketspark i lördags. För ovanlighetens skull var det en skön och ljummen sensommar kväll, där regnet höll sig borta. 
 
                                      
 
                                      
 
                                      
Ett flertal kända ansikten på dansgolvet.
 
 Allt eftersom kvällen gick, dök allt mer BUGG's-vänner upp, och en snabb summering gav ett trettiotal dansvänner från gänget. Holidays spelar bra dansmusik, så det var bara att dansa på. Detta kändes helt visst i lite dansovana fötter.  
 
                                                        Kate och Elisabeth trivdes i parken.

                                    

 Vilken härlig folkpark Bengtsforsborna har! Här borde lokalbefolkningen utnyttja tillfället ännu mer. Alltför många parker har fått stryka på foten, och jämnas med marken. Vi hoppas denna park har ett långt å lyckligt liv kvar, ett litet guldkorn i sig!
 Traktens ungdomar vaknade till liv vid midnatt och befolkade traditionsenligt parkeringen utanför. Jo, några besökte "Disco-banan" förstås, medan några provade dansbanan med blandat resultat. Danskurs i Bengtsfors skulle gagna både ungdomarna själva och parkens fortlevnad i längden. Tankarna snurrade i huvudet under hemresan genom septembermörkret. 
 
 Av dans blir man hungrig och "Kôrvboa" fick besökas innan hemresan. Visst är det mysigt med Folkparker!
 
Hungriga dansare på kö!
 
 Vi summerar en trevlig kväll i Bengtsforsparken, och hoppas på återkommande arrangemang här!
 
BUGG's / Ulla å Arne
 
 
 
  

Kommentarer
Postat av: Ote

Två förväntansfulla buggstjejer åkte till Lane loge för att dansa till Scotts. Kvällen var jätte trevlig men inte så mkt folk. Scotts spelade över förväntan bra men alldeles för högt. Det var en mkt dansant publik och det buggades flitigt. Träffade på två andra buggsare åxå. Regn på hemvägen.

2012-09-02 @ 15:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0