I väntans tider!

 Hej och trevlig helg på Er alla Dansvänner!
 
 En aktiv kultur-helg här på orten med "Kulturnatt / Ljusfest" under fredagskvällen. Här lockades med vandring i marschallers sken längs älven där blandade kulturevenemang erbjöds. På Medborgarhuset arrangerades "Kanalbankett" där Säffle Kanals 150-års jubileum firades.
 
 Under lördagen inleds så "Skördefesten på Värmlandsnäs" som nog får anses som ett av ortens största evenemang. Ett fullspäckat program erbjuds, och här kan man välja egna aktiviteter efter tycke och smak! Vi hoppas givetvis att lördagens inledande vackra väder håller i sig, och erbjuder både tillresta som närboende besökare ett flödande solsken.
 
 
 
 För oss som gillar dans blir det kultur-behovet dock inte tillgodosett på orten, så vitt vi vet. Därför ställer åtminstone vi kosan till "Furnäs", Folkparken i Bengtsfors, på lördagskvällen! Här spelar Holidays orkester upp till dans, på den anrika dansbanan. Något klockslag har vi inte hört, men vi siktar på trolig dansstart kl. 21.00!
 
Den vackra Bengtsforsparken.
Holidays Orkester
 Grabbarna i Holidays är alltid trevliga att dansa till.
 
  Är det några fler som går i dans-tankar så vore det kul om vi sågs i Bengtfors-parken ikväll! Vacker septemberkväll med dans, är väl så god kultur som något, eller....
 
 
 Fast för oss känns helgens stora Kulturevenemang som vår uppstart på höstens Bugg- och Danskurser! Söndag klockan 16.30 inleder vi med vår nybörjarbugg, "Bugg 1" som är vår inkörsport till Buggen! Vi startar från början med vår sätt att dansa Bugg, och inga förkunskaper behövs. Lätta skor och ett gott humör, så kommer Du långt!
 Kl. 18.00 buggar vi vidare med vår fortsättningsdel, och här står vår Bugg 3:a på tur. En kursdel där vi breddar Ditt förråd av Buggturer och därmed ökar Din möjlighet till variation i Buggen.
 Vilken kursdel Du än väljer sätter vi dansglädjen i första rummet! "Dans med hjärtat" ,är vår paroll!
 
 Som seden bjuder avslutar vi med "Motionsdans" klockan 19.30! En tradition hos BUGG's som vi träget håller fast, och som uppskattas av allt fler. Denna premiärkväll har vi botaniserat en hel del i årets, och framför allt sommarens utgivna danslåtar. Vi tror vi kan lova en dansant Motionsdans, denna söndag! Välkommen att dansa med oss på söndagskvällen på Syltoppen!
 En diger kulturhelg där vi spar det bästa till sist, eller som vi säger: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" 
 Hälsar BUGG's / Ulla å Arne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0