Premiär för höstens Motionsdans!

Vi höll värmen uppe under Motionsdansen!
 
 En god skara dansare stannade kvar för lite mera dans!
 
 Även om dansen inte behövdes för att hålla värmen uppe denna första Motionskväll, var det flera som tog tillfället  att dansa en stund till. En kort tur ut i friska luften och sedan in i dansens virvlar igen. För visst hörde vi en och annan som hade längtat efter dans. 
 
                                   
 
 Kate och John fortsatte med dans även efter kursens slut.
 
 För oss som dansar med BUGG's har dansen blivit mer än bara dans. Många har hängt med flera år vid det här laget, och därför blir danskvällarna lite av en träffpunkt åxå. Så denna premiärkväll var det en hel del som skulle pratas om. Motionsdansen är just ett tillfälle då man tar lite tid till prat mellan danserna. Så kul att ses igen...
 
                                    
 
                                   
 
 Fast självklart är det inte bara kursdeltagare som stannar kvar för lite dans! Tidigare kursare som av en å annan anledning står över aktuellt kursutbud, kommer och dansar med oss under Motionen. Extra glädjande är åxå de som kommer för att prova på BUGG's och vår dans. Precis så som vi vill danskvällarna ska fungera! Välkomna allihopa!
 
Kristina och Christer tittade upp till Syltoppen på söndagskvällen.  
 
 Denna första kväll hade vi valt ut i huvudsak danslåtar från årets skivsläpp. En hel del bra låtar, tycker åtminstone vi. Själv vurmar jag för flera av coverlåtarna från 60-70-talet som banden spelar både dansant och väl så bra som originalen. Visst, här blir det givande diskussioner kring köksbordet då låtlistan skall komponeras, men vi hoppas förstås att resultatet gillas av Er!
 
                                    
 
                                   

 Så här efter ett längre uppehåll i dansen, uppstår visst glapp i minnesbanken vad gäller buggturer. Lite funderande och frågor dyker upp. Då gäller det att rannsaka sitt minne, å fundera om det var höger eller vänster  det skulle vara... 

  Monika och Björn-Ove verkar nöjda med att dansen börjat igen. Vi håller med!
 
                                    
 
                                   
  Ulla har laddat kameran och börjar fotografera igen. Vi hoppas givetvis att Ni gillar att kolla på bloggen efter alla härliga dansbilder. En hel del sortering blir det då vi kommer hem, för visst blir det många "rygg-bilder" under kvällen. Däremellan dyker några helsköna bilder upp åxå. Eller vad säger Ni?

Annica och Bengt-Åke har fastnat på en så'n där jättebra bild!

 Sista buggen tonade ut strax efter kl 21, och första Motionsdansen kunde läggas till handlingarna. Vi hoppas Ni gillade den lika mycket som vi, och redan nu ställer in siktet på nästa söndag igen.
 En nylåtlista skall komponeras, lika spännande varje gång. Det blir veckans jobb för Ulla å mej.
 
 En välbesökt premiärkväll i det hela taget. Vi är mycket nöjda med kvällen, och hoppas Ni är det åxå! Nästa Kurs och Motionskväll blir således söndag den 9:e september, på återseende då!
 
                                                                                                               Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
 Och vi har inte heller denna säsong för avsikt att ändra oss, vad gäller: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0