Ett trevligt sätt att avsluta helgen!

 Söndag 19.30 är tiden som gäller!
 
Tommy bjuder Lisa på en bugg under Motionskvällen.
 
 Vårens trend med gott deltagande i BUGG's Motionsdans håller i sig även under hösten. För redan under vårsäsongens Motionsdanser i Tveta Bygdegård, märkte vi av ett ökat dansintresse. Ett gäng av återkommande dansgäster utgör stommen i våra danskvällar, vilka får sällskap av gäster som under hösten tittar upp till Syltoppen då tiden så medger. Men lika Välkomna är givetvis alla Ni som inte provat på våra danser tidigare, utan tittar upp till oss för att stilla nyfikenheten. Precis så som vi önskar BUGG's Motionskvällar ska fungera!  
  
 En dans med Veijo, det gillar Victoria!
 
Pierre bjuder Susanna på en bugg. 
 
 BUGG's har inga stora resurser som att boka live-musik till sina Motionskvällar. Istället jobbar vi med de möjligheter vi har, och tror vi är bra på, nämligen att blanda Cd-musik till en dansant kompott. Dansmusik är lite av en färskvara, där många låtar har mer eller mindre kort livslängd. Så därför uppdaterar vi oss flitigt med nyutgivna skivor. I mitt tycke levererar flera dansband, mycket trevlig och lättlyssnad musik.
 Fast visst finns "evergreens" inom dansgenren åxå. Med dessa låtar kryddar vi anrättningen av nya och fräscha låtar, till en musikalisk dans-mix!
 
            
 
 Så våra gäster kan, förhoppningsvis, se fram mot en danskväll med en skön blandning av musik. Några spår vi gillar skarpt kommer oftare i repris måhända, men i övrigt vill vi att varje ny låtlista skall vara spännande att lyssna till var söndagsmotion! Låtar som verkligen lockar till dans!
 Sedan hoppas vi förstås att Ni åxå stämmer in i vårt gillande av lite rockigare tongångar. Här har många av aktuella dansband dragit sitt strå till stacken och ger återkommande ut sina varianter av dansant rockmusik.
 Även om pulsen stigit i föregående bugg, och en stunds paus hägrar, skall kommande låt kännas att man bara "måste" bugga en gång till! Det är så vi hoppas Motionsdansen skall vara just bra Motion!

  
Karlsten i livlig bugg med Anci under söndagens Motionsdans.
 
 Givetvis är det inte bara bugg vi spelar. Inledningsvis blandar vi lika delar med fox och bugg. Här försöker vi hitta de där sköna foxlåtarna med medryckande takt, har låten dessutom en positiv text, borgar det för säkrare avancemang i vår lista.
Så bjud gärna upp till en foxtrot, och inte sällan kan man stilla sjunga med i texten, för en å annan "evergreen" dyker åxå upp! Dansa å njut!
 
 
  
 Lena hänger gärna med på en bugg med Claes.
 
 Efter halvtid sådär omkring, växlar vi över till bara bugg. Om vi tycker att låtlistan känns lyckad, kan Du förvänta Dig en god portion Rock'n Roll i det här passet! Många av dansbanden har gjort både nya varianter och sköna covers, här botaniserar vi friskt. Ett å annat Rocka Billy-band har åxå gjort bra låtar i buggbart tempo. Hittar vi sedan någon Country-rock med go´basgång, tvekar vi inte att lägga den i lista. Å tänk bara vilka helbra rocklåtar Eddie Medusa gjort emellanåt, kanske inte alltid bästa inspelningskvalitet, men...
 
          

 
Pia och Veijo till vänster och Ulla och Bengt-Åke tillhöger. 
  
          
Sofia får en bugg med både Marcus och Karlsten.
 
 Thomas och Monika
 
 När sista halvtimmen inleds är vi nog många som känner en viss trötthet i benen. Då brukar vi plocka fram våra ess ur skjortärmen, bästa "vaxen" under kvällen lockar sista kraften ur buggmuskel'n. Det är nu Du fixar duchen om en halvtimme, till helgens bästa upplevelse. En macka som sängfösare, och om Du sedan drömmer om bugg, är Du nog inte ensam. Understundom har det hänt mej.... 
 
          
 

Ett något glesnande gäng spurtar i mål även denna söndag.
 
 Visst ska morsan ha en bugg, säger Marcus till Ann-Louise!
 
 Visst gillar Ulla dans!
 
 Vi förenar oss med Ulla i bilden ovan, och säger Tack för dansen! Sista tonerna har klingat ut och tidigare nämnda dusch står högt på listan. Några sömnproblem brukar sällan förekomma efter en trevlig Motionsdans hos BUGG's. Inte utan man redan ser fram mot nästa söndag....
 
                                                                                                                     Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"  En sanning utan modifikation!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jösses va kul vi har,visst;-)ha de gött

2012-09-19 @ 22:04:01
Postat av: Signar

Hmm.. Ser kul ut detta med dans. Det skulle man nog prova någon gång...

2012-09-21 @ 22:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0