En extra Motionsdans som pricken över i !

En riktigt välbesökt Motionsdans!
 
 Några sköna foxar blandar vi in i första halvlek.
 
  Denna extra söndagskväll med Repetition & Motion blev ju lite kortare än vanliga danskvällar. Bara ett kurspass, mot normala två pass med kurs. (Något vi faktiskt kände av då vi åkte hem på söndagskvällen.) 
 Förmodligen hade därför säkerligen de flesta redan siktat in sig på Motionsdansen, som blev mer välbesökt än normalt. Så då vi spelade upp den första foxen, fylldes dansgolvet ganska raskt och blev så där mysigt trångt! 
 
          
Susanna och Bengt-Åke                                Tommy och Malin 
 
          
Göran och Lisa                                          Veronica och Åke 
 
Herr och Fru Martinsson #1 
 
          
Ingrid och Undertecknad                            Lisa och Kristoffer 
 
 Fin dansbild med Sophie och John
 
 Då vi börjar vår verksamhet, höst som vår, kommer det nya dansare till oss. Några nya Motionsdansare lika så. Då hör vi det viskas om att buggen är mycket roligare än fox'en. Själv brukar jag le lite åt detta. Vi ger ju inte foxen närmelsevis lika mycket träning som buggen, vilket gör att träningen självklart blir mindre. Å just foxen kräver sin tid av träning, innan den blir riktigt kul.
 Då vi nu dansat, å dansat en hel del fox förstås, under hela våren, har de flesta fått sin träning i just foxtrot åxå. Numer hör vi sällan några kritiska kommentarer angående foxen, utan den ser ut att gillas av allt fler av Er.
 
          
Karlsten och Mia                                    Kate och Tommy 
 
Blivande Värmlänningen Angelica i fox med Peter 
 
Susanna och Martin 
 
Emelie och Tommy
 
 Jo då vi båda två lärt oss att slappna av tillsammans, börjat lyssna till musikens rytm, och låter den föra oss i foxtroten, så är det då det blir riktigt kul att dansa fox. Tar sin tid att lära, men mödan är lönen värd.
 Kanske är det en av anledningarna att vi tar och lägger till några extra fox'ar, så här i slutet av säsongen. Om inte annat så håller sig skjortan torr några extra danser, bara det...
 
 En liten snackis under foxen, för Jan å Susanne och Jenny & Magnus
 
*********************************************************************
 
 Buggen lockar till breda leenden!
 
 Men visst dansar vi allra mest med bugg hos BUGG's! Det säger ju sig liksom själv det. Jo, och denna söndag bjöd vi på några nya låtar att bugga till åxå. Både "Jive" och "Callisto" hade kommit med nya plattor, och här hade vi plockat ett par spår till kvällens dans. Båda var godkända, men ingen av dem fick högsta betyg av oss, dock gick "Jive" ur vår bedömning med större gillande.
 
 Karlsten bjuder Ingrid på en bugg under kvällen.
 
          
 
 Björn-Ove tar en bugg med Mia.
 
 Just nu ligger vi inne med en beställning av "Donnez" sista platta som släpps imorgon. Självklart hoppas vi den hinner komma under veckan, så vi kan bjuda på några spår från den under söndagens finalpass. Här har vi ställt höga förväntningar, då gängets tidigare plattor gillats mycket av oss. Hoppas Ni åxå väntar på några fräscha låtar att dansa till på söndag!
 
          
 
 
Även Lena får en bugg med Karlsten
 
 "Donnez" är ett ganska ungt dansband, som bildades år 2000, och har sina rötter i Perstorp i Skåne. Gängets Kapellmästare heter Donald Latila och sköter förutom sången, även klaviatur och dragspel. Carl-Johan Stifors på leadgitarr, Andreas Olson på kompgitarr samt Christoffer Olofsson på trummor. Bandet fick väl sin riktiga KickOff i och med sin medverkan i Dansbandskampen 2010.
 Tre stycken plattor har gänget hittills givit ut, "De é du - 2009" " Om du kommer tillbaka - 2010" samt "Den enda sommaren - 2011"  (allt enligt Vikipedia)
 
          
  
          
 
Göran och Victoria buggar på.
 
 Ett skönt danstempo på musiken under hela kvällen, som under första halvan var kryddad med mestadels ny dansmusik. Så som vi gillar att det ska vara. Gärna gamla godingar, men blandat med ny och fräsch musik!  
 
 Roger och Elisabeth
 
 Anna och Åke under bugg-delen av kvällen.
 
 Ullas dotter Angelica kom och dansade med oss en stund. Vi hoppas på tätare besök i framtiden...
 
 Björn-Ove bjuder på en "Rally-ingång" för Mia.
 
          
 
Vi hoppas Peter ger BUGG's goda vitsord i Hagfôrs! Här i bugg med Kate. 
 
          
Tittut, säger Victoria                                       Lena och Claes 
 
En bild med Sakarias och Emelie 
 
          
Angelica bjuder både "lärar'n" och Björn-Ove på en bugg!
 
 Vi hoppas förstås att Ni gillade denna här samlingen med härliga dansbilder från söndagens Motionsdans hos BUGG's. Ytterligare en bildsvit hoppas vi kunna bjuda på innan säsongen är till ända för i vår. Så kom och dansa med oss på söndag och le in i Ullas kamera, så skall vi fixa resten. För visst är det kul att titta på trevliga dansbilder!
 
Ibland är det så kul att titta på bilder så man glömmer dansen...
 
 Både Ulla å jag säger ett stort Tack för en mycket trevlig danskväll igen! Samtidigt bjuder vi in Er alla på "Absolut Final" nu på söndag, 21 april! Repetition kl. 18.00  samt Motionsdans kl. 19.30!
 
Hälsar  BUGG's / Ulla å Arne
 
Och tycker absolut att säsongen så här långt, har visat: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
*************************************** 
PS. Ni kommer väl och hälsar på oss på Medis på torsdag 18/4, mellan kl. 17 och 20, då det anordnas föreningsmingel!
Med tema: "I afton hälsa!"
 
Då visar vi en filmsnutt från söndagens Repetition & Motion på vår bildskärm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0