Show á lá Holidays!

Grabbarna som trivs på scen!
 
Hans och Björn ger glada poser åt Ulla och hennes kamera. 
 
 I lördags tog vi en tur till Fengersfors och dans till Holidays orkester. Ett band vi haft nöjet att följa under ett par år, vid det här laget. Att killarna växt musikaliskt under tiden har vi noterat tidigare, och kvällens låt-kavalkad gillade vi än mer. Gott om pigga och glada låtar till ett behagligt tempo.
 Att kunna stå på scenen framför sin publik är inte något som kommer utan träning. Just denna träning märker vi att killarna får allt mer av, och nu syns det verkligen att grabbarna trivs i strålkastarljuset. Här levereras det en liten show i sig under spelningen! Kort sagt, med Holidays på scenen vet man att det serveras bra dansmusik!
 
          
Michael                                                       Björn
 
          
Stilstudie med Hans Jönsson på basen, samt med Hans Melin på keyboard i bakgrunden. 
 
 Björn idkar publikfrieri!
 
Hans J, Björn, Hans M, Michael och Håkan på trummorna i bakgrunden
 
 Trevligt att återse en hel del av våra tidigare kursdeltagare hos BUGG's under kvällen åxå! Fengersfors ligger ju i "vårt" upptagningsområde, om man får säga så. Därför blir det naturligt om vi då får göra trevliga återseenden under danskvällarna här. Alltid kul att få säga "Hej" till Er alla våra Dansvänner!
 
          
Stefan och Annika                                  Inge och Ulla
 
 Martin svänger Ote i buggen.
 
           
 
          
 
 Emelie gillar en fox med Inge.
 
          
 
 Mia och Martin
 
         
 
 Ann-Louise och Peter svängde loss.
 
          
 Karlsten bjuder Mia på bugg.
 
Kaffe med smörgås smakade riktigt bra i pausen...
 
..hälsar vi åxå! 
 
 Ett par danser efter pausen blev det, innan vi tackade för oss och ställde kosan hemåt igen. Jättekul att få se stor del av vårt härliga Dansgäng under kursuppehållet förstås!  En musikalisk toppenkväll och nära nog dansmässigt åxå, kunde det blivit. En eloge till Fengersfors F.H. som fixar så bra danskvällar, och hoppas på återseende igen!
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne.

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Ja det var en toppenkväll i Fengersfors. Holidays bjöd både på sej och på härlig dansmusik. Ingen buffrig publik. Jätte kul att det kom så många buggsare, det behövs så väl nya dansare för att stället ska överleva. Ni som inte var där gick miste om en toppenkväll.

2013-12-08 @ 18:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0