Trevlig tisdags-dans i Liane!

Finaldans för dansgänget i Årjäng.
 
Dansgänget har en härlig bygdegård till sin dans.
 
 Så var det dags för Liane-gänget att dansa sin final inför jul-uppehållet. Fortsatt god uppslutning, med några byten av deltagare sedan förra tisdagen kunde vi konstatera. Kul att buggen kan ge en så pass god uppslutning i bygden. Sedan var ju humöret förstås på topp för alla buggarna! 
 
          
 
Fartfylld bugg med julstämning i hörnen.
 
 Vi har noterat det tidigare när vi besökt bygdegårdar i omgivningen, hur användbara de fina bygdegårdarna är. Här har traktens bofasta en lagom samlingslokal till sitt förfogande, till en rimlig hyra dessutom. En passande lokal för bygdens eldsjälar att där idka sina kultur-aktiviteter. I vårt fall tycker vi förstås det är alldeles utmärkt att använda dem till dans. En av de bästa kultur- och motions-aktivitet som finns!
 
        
 
Här är det bugg som gäller för, nästan, hela slanten.
 
 Även här spelar kvällens pause en viktig roll. Ett tillfälle att dryfta traktens händelser och sina planer i stort som smått. Fika-korgen kommer upp på borden, och kalla som varma förfriskningar dukas upp. Påpassligt överräcker gänget ett blomster-arrangemang till dansens arrangörer. Ett trevligt bevis på uppskattning, här åxå! 
 
        
 
Täta byten ger en aktiv dans.
 
 Under tidigare år har gänget haft duktig handledning i sin bugg, så buggens variationen är riktigt bra. Detta tillsammans med verklig dansglädje ger ger en härlig stämning på dansgolvet. Att sedan det är helt jämnt med killar och tjejer gör att det dansas hela tiden, till varierad musik. Som sagt, ett härligt gäng! 
 
Kortbyxor i juletid, tuffa grabbar i Årjäng!
 
          
Glada att få vara med å bjuda upp, tackar vi för för oss för säsongen!
 
 Både Ulla å jag ställer kosan hemåt och känner oss glada att få dansat med Årjängs buggare! Även denna hemresa kan vi inte undgå att resonera kring dansens sammanhållande effekt. Ett glatt gäng som samlas med dansen som gemensam nämnare i den mörka adventstid. Visst är det härligt med dans!
 
Stort Tack, för två trevliga dans-kvällar, hälsar BUGG's / Ulla å Arne!
 

Kommentarer
Postat av: lennart haglund arvika

roligt de verkar va Med vänlig hälsning

2014-06-05 @ 20:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0