Det drar sig mot kursstart!

 
 
 
Ingen föranmälan!  Alla Välkomna!  Till BUGG's och "Dans med Hjärtat"!
 
Välkomna att trivas med BUGG's! 
 
  Äntligen stundar det dans med BUGG's igen! Vi tror att många längtar tillbaka till det glada dansgänget, efter jul- och nyårsuppehållet. Många av BUGG's dansvänner återkommer år från år, vilket är det bästa betyg vi kan få. Vår slogan, "Dans med hjärtat" är en slogan vi verkligen vill skall stämma in på BUGG's verksamhet! Visst är kursverksamheten en viktig hörnsten, att lära deltagarna att dansa är ju en förutsättning. Detta skall förstås utövas med glädje och nära till skratt. Det skall vara kul att gå på danskurs, här finns ingen prutmån!
 
Ann-Louise och Åke under höstens dans hos BUGG's
 
 Sedan är ju trivseln en mycket viktig ingrediens. Vi strävar efter en trivsam miljö, det skall vara trevligt att komma till BUGG's. Välkommen in att ta plats vid ett av borden, och språka en stund innan dansen. Här finns information utlagd med kanske några bilder från föregående kurs- och danskväll. På bildskärmar rullar trevliga bilder från förra danskvällen, brukar vara en populär samlingsplats. En liten omväg förbi godisskålen, det är bäst att hålla energinivån på topp... 
 
 Victoria provianterar.
 
 Dansandet tar på krafterna och det blir dags för kvällen viktigaste punkt. En liten pause med frisk luft och lite kaffe med dopp. Med dansgänget runtomkring, finns det alltid mycket att diskutera. Så att sitta med en kopp kaffe till hands, är en mycket viktig del av BUGG's verksamhet! 
 
Karlsten och Tommy låter kaffet smaka.
 
Josefin och Johan sitter och tar en pause.
 
 Bugg 1:an är en ypperlig början på äventyret!
 
  Som sagt stundar en ny omgång för BUGG's kurser redan på söndag den 20:e januari! För tionde säsongen har vi därför nöjet att hälsa alla dansintresserade Välkomna till våra danskurser på Syltoppen i Säffle!
 Först ut är vår trevliga Bugg 1:a som vänder sig både till Dej som är helt nybörjare på bugg, samt även för Dej som vill repetera grunderna i vår bugg. Här startar vi från grunden och bygger den stark. Vår bugg har många steg och därför är det viktigt att alla får en stabil grund i sin bugg. Så Välkommen att testa buggen hos BUGG's! 
 
 En bild från Bugg 1:an hösten 2012, med bland andra Anna och Martin
 
 Första kvällen i vår bugg 1:a inleder vi med att lära oss grundstegen och lägger därpå musiken, så det hela skall utföras i takt. Ett stort steg bara detta, om man inte dansat tidigare. Vi lägger till ytterligare en variant av grunstegen, och visar så den första av alla våra buggturer, samt ägnar träning på detta. Då premiärkvällen är gjord hoppas vi att Ni går hem å redan är är sugna på fortsättning.
 För vår förhoppning är att Du skall längta till BUGG's!
 
DansMix är vår egen dansidé!
 
 Bugg är en huvudingrediens i DansMix 1
 
 Hos BUGG's sätter vi buggen i första rummet! Så först och främst tar vi en repris av buggen från både Bugg 1 och Bugg 2. Bugg är lite av en färskvara och repetition av dessa båda kurser uppdaterar minnet.
 
Glada under under Fox'en hos BUGG's! 
 
 Sedan tar vi ett nappatag med Foxtroten förstås! För går man på dans, är det ju faktiskt så att hälften av danserna är just Foxtrot. Därför är Foxtrot viktigt att lägga till i sitt danskunnande. Denna dansform kräver sin träning innan den flyter bra. Så lite träning i grunderna och sedan lägger vi på lite figurer, så kommer Du åxå att gilla Foxtrot! 
 
Vi lägger gärna in lite Linedance i vår DansMix!
 
 DansMix är just en blandning av olika dansstilar. Några varianter av Linedance brukar dyka upp under DansMix 1, som sedan brukar efterfrågas upp under våra danskvällar. Ett deltagande i en synkroniserat Linedance är en upplevelse! Välkommen till BUGG's DansMix 1 redan nu på söndag, klockan 18.00!
 
Motionsdans som traditionellt avslut!
 
Varje kurskväll avslutas med Motionsdans hos BUGG's!
 
 Vi är ganska unika på orten, att så här traditionsenligt avsluta kvällarna med Motionsdans! Ett tillfälle för alla deltagare att träna lite extra på sin dans, men även för övriga Dansvänner att få ett tillfälle till dans.
 
Vi hälsar Dig Hjärtligt Välkommen till BUGG's!
 
 Radarparet Ulla och Arne i BUGG's!
 
 BUGG's skall vara mer än bara buggkurser! Ett härligt dansgäng har följt oss under åren, vilket bara växer år från år. Vi är glada att så många kommer och dansar och trivs med BUGG's! Lite av drömmen vi hade då vi startade vårt  BUGG's. Välkommen Du åxå att dansa och trivs med gänget hos BUGG's!
 
Vi lägger givetvis till vår fasta övertygelse: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!" Så är det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0