Aktivitetsplan 141

 
 
Kom ihåg kvällens Schlager-Quis i samband med Motionsdansen!
Bjud även gärna med icke dansande vänner, mor- eller far-föräldrar till en trevlig kväll i Schlagern tecken med utvalda tankenötter! Kom igod tid innan starten kl.19.30! Vi bjuder självklart alla på Kaffe å kaka!
Entré för Dans och/eller Quiz endast 20:-!
Välkomna!                                                                                                 BUGG's / Ulla å Arne

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Vi tog en tur till Båberg för att dansa till Streaplers i stället för melodifestivalen, trevlig kväll med mkt dans, hann tyvärr inte ta några bilder, man kan ju inte lämna dansgolvet när Streaplers står på scenen:-) Inte så mkt folk som det brukar med det gjorde inget för då blev det mer plats på dansgolvet. Många goa låtar från den kommande cd,n fick vi prova att dansa till, det kommer att bli en kanoncd som alltid när det konmmer från Streaplers. Melodifestivalen är som en maträtt, antingen gillar man det eller inte, själv är vi måttligt roade av detta gippo som var mkt bättre förr utan alla dessa utdragna deltävligar med chanser hit & dit. Tar hellre en svängom på dansgolvet. Ser ändå framemot att få höra goa shlagerlåtar i kväll som går att dansa till och som man har glömt bort. La de swinge!

2013-03-03 @ 14:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0