BUGG's blev förstasidesstoff!

Välkommen på omstart!
 
 Nu på söndag är det dags för BUGG's andra omgång med danskurser under våren 2013! Denna sista kursomgång leder oss fram mot våren och en ny efterlängtad danssommar! Självklart ska Du väl ut och Dansa i sommar? Då gör Du helt rätt i att förbereda Dig på bästa sätt med Kurs och Motion hos BUGG's!
 
Bugg 2:a kl: 16.30   Syltoppen   Säffle
 
 Först ut är vår Bugg 2:a som av oss ses som den kanske trevligaste kursomgången! Det är här vi tar klivet upp i buggens värld, och blir buggare av klass. Redan under Bugg 1:an har deltagarna lagt grunden i Sin bugg, och med Bugg 2:an i ryggen står Ni Er mycket gott under sommarens danser.
 En kort repetition av grunden i vårt sätt att dansa bugg inleder denna kurs, för att sedan raskt kliva vidare med nya spännande buggfigurer. Här hoppas vi förstås att Du gör oss sällskap!
 Vår Bugg 2:a passar åxå utmärkt för Dej som provat på bugg tidigare, kanske i annan regi. Ta chansen att hoppa med i vårt jätte-trevliga Dansgäng i och med denna omstart! Inget Du kommer att ångra, vi lovar!  
 
DansMix 2  Kl: 18.00  Syltoppen Säffle
 
 Våra bägge omgångar av DansMix är de högsta danskurserna hos oss. Under den nu startande DansMix 2 tar vi närmare bekantskap av utvalda buggfigurer ur våra Bugg 3 samt Bugg 4, och repeterar dessa som kursens grund-innehåll. Buggturer som har det där lilla extra, och sätter ytterligare krydda i Din bugg!
 I övrigt blandar vi in ytterligare varianter av dans, och siktar på fortsättning av Salsa, någon ytterligare Linedance, Dubbelbugg om det passar in. Dock ligger tyngdpunkten på vår Hjärte-dans Bugg!
 
Motionsdans ger dans till Alla, kl. 19.30!
 
 Naturligtvis fortsätter vi med vår uppskattade Motionsdans, bara det ett utmärkt skäl att dansa med BUGG's! Klockan 19.30 hälsar vi alla danssugna till oss på Motionsdans uppe på Syltoppen, varje söndag! Här blandar vi inledningsvis Fox och Bugg fram till halvtid, och övergår sedan till "Bara Bugg" i något ökat tempo. det är här vi hoppas det ska göra skäl för namnet Motionsdans! Skön modern dansmusik med rockiga inslag utlovas!
 Denna kursdel ingår för Alla som betalt en kursavgift, och kostar för övriga endast 20:- !!
 
*****************************************
En kursdel, 6 x 1,5 timme, kostar 240:-
För Dej som väljer att gå med i båda kursdelarna, 6 x 3 timmar, har vi specialpriset 360:- för 6ggr!
Motionsdansen ingår i kursavgiften, och för övriga Motionsdansare endast 20:- !
Självklart bjuder vi på kaffe till deltagarna!
 
Hjärtligt Välkomna!                                                                              BUGG's / Ulla å Arne

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Ail bee back;-)ha de gött

2013-03-02 @ 17:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0