BUGG's go' Schlager!

 
Schlager-quiz med dans!
 
 Jo, självklart skall vi dansa denna söndagskväll åxå! Men för dem som gillar Schlager blir det åxå ett utmärkt tillfälle att sitta och lyssna på en hel rad pärlor i Schlager-världen.
 Dessutom kan vi erbjuda fler att sitta och lyssna, samt fylla i några svar på frågor kring låtarna vi spelar under Motionsdansen. Så varsågoda att bjuda med Er vänner, eller far- och morföräldrar till en helkväll i Schlagerns tecken hos BUGG's! Inte bara ögonfägnad av alla härliga dansare, utan även lite örongodis att fundera kring!
För alla som nappar på detta erbjudande tar vi endast samma inträde, 20:-, som vanligt! Förstås med kaffe därtill! Så till alla Quis-deltagare påminner vi extra om att komma i god tid, före kl.19.30!
 Till alla våra Motionsdansare hälsar vi som vanligt Välkomna på deltagande i vår traditionella Motionsdans! Denna helg med Värmländs Schlageryra, ber vi åxå att få bjuda på dans till en hel rad sköna danspärlor från schlagerns värld! En oslagbart oförglömlig Motionsdans, kan vi lova till Er alla i Schlagern tecken!
 
 Så Välkomna till Schlager-quiz med dans hos BUGG's på Syltoppen kl. 19.30 till kl. 21.00!
 
Inte bara dans med BUGG's, men: "Ska de vara bugg, ska de vara BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0