Motionsdans i normala hjulspår.

 En temafri Motionsdans
 
Några fox'ar passar fint som inledning, här med Veronica och Claes.
 
 Förra söndagens "Schlager-tema" på Motionsdansen var en trevlig erfarenhet, tycker åtminstone vi. En hel del pysslande innan den låtlistan låg klar, men en riktigt kul kväll verkade det att vara förra söndagen.
 Denna här söndagen slår vi an en mer traditionell ton, och samlade samman en hel rad med riktigt traditionell dansmusik som inledning.
 
          
 
          
 
 Kate och Göran
 
 Några spår från "Lasse Stefanz" sista cd, som innehåller i stort sett bara kända låtar. Trevliga låtar javisst, men några nyare spår kunde gänget ha kostat på skivköparna. Så här blev det favorit i repris, som till trots bjöd på god dansmusik!
 Dessutom dansade vi till några spår från "Mats Bladhs" nya cd, där de levererar några nya låtar, och ger sin egen version på kända dans-hits. Jo, till och med "Top Cats" nya platta hittade vi dansmusik på!
 
Pierre och Lena blandar in någon bugg förstås.
 
          
Mia tar en bugg med både Björn-Ove och Tommy 
 
 Fortsatt gott deltagande på Motionsdansen konstateras. Ofta ser vi några nya ansikten under kvällarna, vilket gläder oss. Kul om vår Motionsdans sprider ut sig och blir ett allmänt känt evenemang. Vår mening är ju att ge möjlighet att dansa i det lilla formatet, utan några märkvärdigheter. Ett upplägg vi hoppas ska gillas av allt fler!
 
 Kul i buggen för Ann-Charlotte och Martin
 
          
Inge och Emelie tar ett par buggar under kvällen.
 
 För visst känns det som möjligheterna till dans har minskat, åtminstone i vår bygd. De stora arrangörerna bjuder på trevliga uppträdanden, med mer eller mindre kända artister. Kulturevenemang som säkert gillas av några. Dans blir det mer sparsamt av, kanske ett par gånger per säsong. För lite tycker vi...
 Så för oss som hellre deltager i underhållningen, och inte sitter stilla och blir underhållna, ser det ut som "själv är bäste dräng". Därför spottar vi i nävarna och plitar samman en ny låtlista till varje söndag, och hoppas Ni ska fortsatt gilla våra Motionsdanser på söndagskvällarna! För dans en gång i veckan, det ska vi väl ha? Minst!   
 
 
 
           
 Henrik kommer på Motionsdansen och buggar med både Gunnel och Lena.
 
 Denna söndag dansade vi således till traditionell dansmusik, största delen av kvällen. Ett härligt låtarkiv ligger i vår musikdator, och här kan vi plocka ut en hel del sköna danslåtar. Till allra största delen köper vi musiken via cd, och hoppas på så sätt även gynna dansbandens tillvaro. Vårt sätt att dra strået till stacken...
 Oftast ligger beställningar inne och ny dansmusik på cd kommer så fort de givits ut. Därför kan vi åxå erbjuda ny och fräsch dansmusik, till våra Dansgäster på danskvällarna. Givetvis blandat även med gamla godingar, för så ska det vara tycker vi....
 
          
Victoria och Bengt-Åke                          Maria och Jörgen 
 
Alva tar en bugg med pappa Roger.
 
 På söndag siktar vi på mera Motionsdans igen, om Ni nu orkar förstås? För ni kommer väl på "LördagsMotion" kvällen innan åxå! Om Ni väljer att besöka oss på söndag igen, hoppas vi att kunna bjuda på några spår från "Martinez" nya platta som släpps under veckan.
 Martinez är ett dansband som har sina rötter från Alnön utanför Sundsvall. Bildades redan 1976, men då under namnet "Triggs". Namnbyte 1978 till "Santos", och sedan 1980 ytterligare ett namnbyte och då till nuvarande "Martinez". Deras nu nya album, "Fram och tillbaka" är deras sjätte sedan starten, och vi hoppas på många sköna danslåtar på den nya cd'n. Bara det en anledning att besöka söndagens Motionsdans!
 
          
Veronica och Roger                               Annica och Tommy
 
Ingrid bjuder lekledar'n på en bugg 
 
           
Magnus och Jenny                                     Björn-Ove och Ote
 
"Tre på linjen" heter figuren i Dubbelbuggen.
(Mycket likt Midjetaget i singelbuggen)
 
"Midjetaget" i dubbelbuggen är en slingrig historia.
 
 När vi lägger samman våra låt-listor under veckan före, räknar vi med ett avslut till klockan nio på kvällen. Ett par låtar extra ligger på listan under kvällen, därför brukar vi göra några hopp och välja bort någon mot slutet av danstiden.
 Sedan lägger vi även till några bonus-låtar som reserv, ifall nu våra buggare ser ut att orka någon sista bugg ytterligare. I söndags var det fart på buggen ända till slutsignalen, och då vi tonade ner "sista" låten hörde vi "-Mera"! Denna söndag hade vi lagt några sköna rock-låtar som extra bonuslåtar, därför var vi snabbt med på noterna och levererade ett par snabba rock-klassiker till Er! Full fart på buggen igen, och några extra svettpärlor i pannan. 
 
          
 Både Inge och Pierre buggar med Lena
 
 Vi summerar en riktigt trevlig Motionsdans i söndags! Ett riktigt fartfyllt avslut på kvällen, där vi hörde ett och annat "Phuu!" då¨absolut sista tonen klingat ut. Men är det inte så en riktig Motionsdans skall vara? Den sista kvarten låter vi tempot stiga en smula och låter hjärtat få jobba lite extra. Ska visst va' bra, sägs det! Dessutom tycker åtminstone jag att det är svårt att hitta ett roligare sätt att motionera, än med just bugg till medryckande musik. Hoppas Ni håller med!
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Sedan siktar vi på att bli ett svårslaget alternativ, för: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0