Sista dansen för denna helgen!

En dansrik helg avslutas med mera dans!
 
Herr och Fru Martinsson tar en fox under första halvan av Motionsdansen.
 
 För oss hade verkligen helgen varit fylld med dans, både rent praktiskt, men givetvis åxå tankemässigt. I mitten av förra veckan började vi pussla samman en låtlista som passade för lördagens LördagsMotion, till att börja med.
 En låtlista som andades mycket traditionell dansmusik, under första halvan. Några nyare tongångar där emellan och några country-inspirerade som variation. Andra halvan fick gå i nostalgins tecken och här bjöds det på dansmusik med goa cult-inslag. Resultatet verkade att gillas, för på lördagskvällen dansades det friskt!
 
          
Veijo och Elin                                      Åke och Annica 
 
           
Ragnhild bjöd både mej och Veijo på en dans. 
 
          
Emelie och Monika bjöd grabbarna på en foxtrot  
 
 Mys-Fox med Johan och Josefin
 
 Under fredagskvällen var det så dags för att ta itu med söndagens Motionsdans-lista. Då hade både "Martinez" och "King Edvards" nya plattor hunnit dimpa ner i brevlådan, blivit uppackade och rippats in i datorn. Så nu kunde vi bjuda på några rykande färska låtar till söndagens Motionsdans.
  
          
Kate och Anna bjuder båda våra Tommy's på dans
 
 "Martinez" är ett proffsigt dansband och gjorde inte oss besvikna alls. Flera av låtarna fick 4-poängare av oss, och dessutom någon 5-poängare, som vi åxå kunde ge någon låt, bland de många trevliga låtarna. En riktig bra platta, med andra ord!
 "King Edvards" är förstås inte lika kända, och når väl inte upp till Martinez höjder, men visst hade de en och annan bra låt. Från båda dessa plattor kunde vi således lägga in en del nya låtar i söndagens dans-lista. Alltid trevligt att kunna bjuda på några nya låtar till våra dansare! 
 
En hel del fox under kvällen, men mycket bugg blev det åxå!
 
 Sanningen att säga, så lade vi till några extra Fox/Bugg-par, under söndagens låtlista. Största anledningen var att flera av oss skulle nog gilla ett något lugnare upplägg, då de flesta hade ganska mycket dans i benen sedan lördagskvällen. Skulle inte tro att jag var den ende som kände av lördagen i benen, eller? 
 Inga större protester nådde oss i alla fall, angående, detta lite omtänksamma, upplägg!
 
          
 
 
Johan och Josefin
 
          
Sakarias bjöd Lena på fartfylld bugg! 
 
 John och Ragnhild
 
          
 
 
En annorlunda danspose, med Emelie och Björn-Ove. 
 
          
Lisa bjöd "gubbarna" på varsin bugg. Vi tackar så mycket för det!
 
Flera sköna bugg-låtar inbjöd till bugg under söndagskvällen.
 
 Så klockan närmade sig halv nio innan vi släppte loss med avdelningen "Bara Bugg". Här kunde vi åxå bjuda på en av "Martinez" bästa bugg-låtar, bland många andra goa bugglåtar. Som vanligt låter vi tempot stiga en smula under denna sista del av danskvällen, och visst blev det riktigt varmt och skönt i lokalen!
 
          
"Låskolven" blev en av buggturerna, som Jörgen bjöd Anna på.
 
Emelie gillar bugg, här med Sakarias.
 
          
För Kristoffer blev det en helkväll med dans, här bugg med Elin och Ingrid.
 
 Tommy och Lena samt Jörgen och Ragnhild under sista delen av kvällen.
 
 Ett medley var tänkt som sista låten för kvällen, men då frågan om någon ork fanns kvar, svarades det "-Ja då"!
 Som vanligt ligger det någon extra låt i listan, utifall att, så därför bjöd vi på en riktigt buggvänlig rock-låt som kvällens absolut sista bugg. Å faktiskt antydde till och med Björn-Ove att det kändes i benen, då jag stängde av musiken...
 
          
Sakarias och Veronica                                  Bengt-Åke och Lotta
 
 Både Ulla och jag var nöjda med att vi hade sovmorgon på måndagsmorronen. Detta betydde att vi inte behövde stressa allt för mycket under plockandet efter dansen. God hjälp av syster Lena med jobbet åxå!
 Lite småsnack om kvällens och helgens dans. Trötta men nöjda kunde vi konstatera att det vart en bra danshelg, då vi plockat in skyltarna vid vägen, och styrde kosan hemåt. Ett stort Tack till Er alla som gjorde helgen så lyckad!      
 
Hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
Som med trötta bugg-ben, ännu en gång kan konstatera: "Ska de va bugg,ska de va BUGG's!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0